Postitused: 92
Teemad: 0
Liitus: Mar 2015
Maine:
0
Raplas Tehnikatugi laseb üle stendida. Pidid suht kõikuva kvaliteediga tulema.
Postitused: 69
Liitus: Dec 2016
Maine:
0
Tänud vastuste eest! Ise olen ka varuosad Pm. kaubamaja e-poest ostnud, mõtlesin ka pihustid sealt osta. Maksavad alla 19 euri tk. Suht sõbralik hind. Eks kindlam ole ikka üle stendida, vähemalt pärast süda rahu.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
siduri survelaager, kas ragin on ainult siis kui pedaali tallad, kui lahti lased, siis ei ragise enam?
Postitused: 323
Teemad: 6
Liitus: Dec 2009
Maine:
0
Olen ka sama asja näinud ühel russil, aga põhjust tahaks isegi teada. Äkki ketas ei libise sujuvalt vaid hakkab kakkuma, nagu nt auto pidurid kui 0,5km/h venides õrnalt vajutada.
Your mama might be proud of you, but this ain't your mama's world.
Postitused: 347
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
3
Esisilla väljavõte teeb sellist häält kui mingis x asendis on. Täpselt ei tea ja pole uurinud aga kahel russil sama häält kuulnud, aitab esisilla hoova liigutamine.
Postitused: 603
Teemad: 39
Liitus: Apr 2009
Maine:
10
Kui ma ei eksi, siis peaks sidur olema nii väljavõttes, kui ka vahepukis. Mul on olnud juhus, kus see väljavõtte kasti peavõlli mutter tuleb tagant lahti ja loksutab laagrid/võllid ära, kuigi see ei tundu olevat sinu keiss.
Almost Again
Postitused: 198
Teemad: 4
Liitus: Feb 2016
Maine:
0
Tere, kui palju soovitate russi akule ampertunde. Vana aku kooles ära ja vaja uut. Samas ei taha talveks liiga lahjat, pärast ei jaksa käima tõmmata. Praegu üks silma jäänud, millel 770ah.
Ära tee väsinuna tööd, muidu vead kergelt tulema.
Maine:
0
08-12-2016, 18:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-12-2016, 18:47 PM ja muutjaks oli
52mees.)
Sorry, 770A jah. Kerge näpukas. Sellel akul ainult 100AH. Jääb vist natuke lahjaks.
Nüüd peaks vist "A" ja "AH" tähistega korras olema
.
Postitused: 323
Teemad: 6
Liitus: Dec 2009
Maine:
0
Kusagil starterite teemas oli see akude asi juba põhjalikult ära lahatud. Minul on hetkel väike vist 650Ah 65A ja kui plokisoojendusega 30min ette soojendada, siis pole mingit probleemi ka sellega.
Your mama might be proud of you, but this ain't your mama's world.
Postitused: 328
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
V6sa mis vedruga kaitsesidurist sa...?
Maine:
0
Starter ei ole originaal, aga jään vastuse võlgu kw kohalt. Ainuke kiri, mis starteril on FLINT 03. Mida see märgib, ei tea.