Postitused: 5,844
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,798
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
20-12-2016, 23:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-12-2016, 23:24 PM ja muutjaks oli
alfredo.)
Bot Tak.
El Camino hoiab nüüd piip ja prillid : )
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Üsna geniaalselt lihtne ja igati lahe aparaat tehtud. Suisa kahju on näha sellist šedöövrit Jaan Tatika teemas mis on veidike alavääristava alatooniga, kuid kuniks meil ei ole veel loodud teemat 'Geniaalselt ahhujeetjelski' siis peab ahju konstruktor leppima olemasoleva teema alla paigutamisega ning saama (vähemalt minu poolt) 10 punkti kirja
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 392
Teemad: 4
Liitus: May 2013
Maine:
6
Jah, mul tuli kah see "keniaalne" mõte pähe, et kui sisse seada tarneahel võsa-hake-hoia-transa-hoia-tõsta-etteanne-põleti-katel siis kuhu need halupuud (mis pole eriti kaubandusliku välimusega aga omal kütta kõlbavad küll) panna.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
mina tõstsin kunagi gipsi nii, et vanad uksehinged keerasin kerge laudadest raami külge ja teise otsa lakke, lükkasin plaadi üles ja paras lauajupp oli kõrval mis hoidis plaati seni kui said kruvid sisse. See oli odavaim abiline plaadi laes hoidmiseks ja nii sai terve maja lagi paika pandud üksinda. Kusjuures ajalist vahet polnud kas nii nikerdada, või abilisega teha kellel pole trelli ja nokib nina seni kui mina plaate kinni kruvin. Selle uhke spetstõstukiga oleks kindlasti kiirem ja mugavam olnud aga sell ajal oli see ehitusbuum ja rendis neid ei olnud saada.
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
https://www.youtube.com/watch?v=VVV4xeWBIxE
Kanali omanikul on palju toredaid ideid, aga see vast kuulub pigem siia.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.
Postitused: 870
Teemad: 3
Liitus: Feb 2012
Maine:
13
https://www.youtube.com/watch?v=yX-gKv6pHN0
Veits pikk on ja võibolla ka pisut liiga asjalik, aga idee on sobimatu mujale.
Kui on raha, siis ostan bensiini ja sõidan tsikliga. Kui ei ole, siis sõidan ilma.