Postitused: 2,952
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
Mingis mõttes ei tahaks uskuda, et Ford oma nime laus kräppi peale laseb panna.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Granadade omanikuna olen opositsioonis edasi. Ford on kõige vastupidavam auto.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
Mu perre sattus mitte kirikuõpetaja vaid vallavanema jt asjapulkade käes olnud Ford Granada. Sai küljekarbid hangitud- nagu roostet paistis. Üllatus- keevitajad-mehed ei saanud kuhugi kinni keevitada- rooste all kõik nahka pannud. Lõpuks keegi kauples hinna alla 160 euroni ja sõitis sellega minema- oma autole jupidoonoriks. Mis kõrbevariant see küll oli, et alt nii roostetada tahtis.
Postitused: 3,779
Teemad: 36
Liitus: Nov 2008
Maine:
46
(12-03-2017, 21:27 PM)Marko Kirjutas: Kus seda toredust pakutakse?
Minul igatahes vajus lõug ripakile praegu...
Mina nägin Pihumehes ehk Handymannis:
http://pood.handymann.ee/toode/ketasloikur-ford/
Füüsika on valus ja matemaatika teeb vaeseks, kui sa nende sõber ei ole.
Postitused: 1,490
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
Täna väisasin Motonet nimelist butiiki ja seal oli müügil Kawasaki nimelised el.tööriistad
Tundub,et see mingi uus trend on. Reklaam(varjatud) äkki.
Rikkamatele tulevad varsti Mercedes ja Lexus rellakad ja trellid
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 791
Teemad: 12
Liitus: Dec 2015
Maine:
13
(14-03-2017, 22:42 PM)klemm Kirjutas: (14-03-2017, 22:14 PM)wagoneer Kirjutas: Täna väisasin Motonet nimelist butiiki ja seal oli müügil Kawasaki nimelised el.tööriistad
Tundub,et see mingi uus trend on. Reklaam(varjatud) äkki.
Rikkamatele tulevad varsti Mercedes ja Lexus rellakad ja trellid
Kawasaki el. trell mul olemas. Täitsa tutikas trell puuris 10mm puuriga 4mm rauda täpselt 5,5 auku. Poes (bauhof) vahetati kohe uue vastu. Enam ei julge puurida, vahest puitu peene puuriga, juba aastat paar kestab☺ Sama juhtus ka skil-iga. 2 uut trelli ja 2 garantii remonti. Poes öeldi, et ma ei oska puurida. A isa pärandatud mingi 20 aastat vana milwaukee millegipärast ei lagune.
Minu kogemus nii et odavad rillakad kestavad hästi kui ei anna sulase kätte,
aga odavad trellid vastu ei pea isegi sulase kätte andmata..
Pidama on jäänd üks Metabo 500w mida oleme 10a retsinud kokku tal vanust ehk 20a...
Impreza 2,5 07 chrysler 200 2.4 2013 gaz 51 rat rod Shineray 250 ATV
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
lamborgini teeb traktoreid ka, ja kui ajalugu uurida, siis firma alustaski traktorite tootmisega. Aga ükskord julges feraari öelda lamborginile, et see mees ei oskagi autosid teha siis suure vihaga hakkaski lamborgini traktorite kõrval tootma ka sõiduautosid et konkureesrda feraariga...
Postitused: 2,646
Teemad: 263
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Kas kellelgi elektriliste kettsaagidega kogemusi on? Vähemalt 2400W peaks olema ja no muidugi tahaks 0.325 ketiga, aga sellist vist ei ole, enamus 3/8 ketiga. Hinnad nii umbes alates 50€, aga hind ei ole nii oluline, vaja oleks , et saaks rohkem kui 100 lõiget teha.
Postitused: 1,584
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Eelpool juba soovitati, julgen ka sama asja soovitada. Tehtud vähemalt tuhat+ lõiget sellel kevadel. Kett küll "kitsas", aga lõikab hästi, võimsust piisab, ei saa muidugi võrrelda sae teemades lahatud poole puudaste bensiini neelajatega. On mõned eripärad, millega tuleb kohaneda: "gaas" on põhjas või pole üldse ja kui lahti lased, siis ootad pool minutit, et uuesti valu anda, sellega harjub; kui hooletult hoiad, siis järgates hakkab lõige kalduma paremale poole, sest tasakaal teine kui bensiinisaagidel. Alul häirib juhe ka, aga sellest saab üle. Ketiga olen rahul, hea materjal ja seisab kaua terav.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!