24-06-2017, 23:27 PM
Mul on mingid karbikesed garages. Tule järgi!
Möödaminnes räägid mulle natuke nõudepesumasinatest.
Möödaminnes räägid mulle natuke nõudepesumasinatest.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
(25-06-2017, 01:14 AM)Sten Kirjutas: Raam oli kõver?
(25-06-2017, 22:24 PM)alfredo Kirjutas: Ega keegi juhuslikult rebasest topist teinud pole?
Endal oleks selline plaan, aga teadmisi jääb väheseks.
Vaatasi interneedusest küll neid nahaeemalduse õpetusi, kuid kõigil lõikavad päkad kuskilt 6cm kõrguselt jala otsast ära ja kõrvad ka nii, et siseosa jääb kere külge. Midagi nagu ei klapi, kui tahaks pärast naha ilusti aluse peale kleepida ja ikka koos kõrvade-jalgadega.
Kuidas siis õige nahatustamine seks otstarbeks käib-kas koos kõigega või nii nagu indrneti targad näitavad?
(26-06-2017, 18:55 PM)alfredo Kirjutas: Lgp.muska71.
Proovisin hommikul reinult nahka eemalda, kuid andsin peale väikest ebaedu alla. Paremat ilma, teravamat nuga ja muid abivahendeid oleks vaja olnud ja rohkem teadmisi kindlasti. Esimene kord vast paras asjatundja tegemisi kõrvalt kaasa vaadata, et mingigi maitse asjast suhu saada. Ja siis ehk kannataks üks-ühele proovida.
Üldiselt läks põõsa alla see üllas, automobiililt pihta saanud loomake, rahu tema nahale.
Selle herra kliendid kukuvad üsna kenasti välja, kui kedagi huvitab
(26-06-2017, 15:29 PM)2715 Kirjutas: Võibolla rumal küsimus tänapäeval aga kas euroopa Fordidele on ka olemas selline online kataloog nagu BMW-le Realoem, kus kõik olemas millest auto koosneb?
(22-06-2017, 15:01 PM)v6sa Kirjutas:(22-06-2017, 12:07 PM)pen.skar Kirjutas: ...
paljud nüüdsed sordid ei õitsegi.
Näiteks?
Aga aretus soosib tõesti väiksema õiepinnaga taimi.
Kui kartul on juurtega allapoole mulda saanud, siis anna talle vett ja lase loodusel oma teha.
Kui panid juured ülespoole, siis on muidugi pekkis...