Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(26-08-2017, 19:51 PM)krossifänn Kirjutas: Ei olnud ka Ametlike Teadaannete süsteemis mingit kirja ja ehk oligi nn.proovipilt...
Aga kile/teip numbrile on küll vinge
Sama efekt on ka teatud sprail mis numbri peale pihustatakse.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Selline käitumine ei ole ilus, et nõustud pakkumisega, lased saata omale telefoni ja siis mõtled ümber, viid tagasi.
Lisaks sellele tuled veel avalikult kaebama, et neil ka midagi vussi läks.
Õige mees võiks enesele kindlaks jääda ka siis, kui viinamarjad veidi hapud on.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
Siin mõni on ikka kokku puutunud et küsin kui palju võtab Volvo f408 kütust. Selle td 40 mootoriga. Lihtsalt ühe matkaauto küljes selline koos Chevroleti käigukastiga
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Siis kirjuta konkurentidele - emtpakkumine@info.emt.ee darja.makejeva@tele2.com
Postitused: 5,355
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
No kunagi sai ühel Valmeti mootoril murdunud klapi tükid kokku korjatud,meisliga sai veel kolvipealset silutud.....ja peale uue klapi paigaldamist lendas asi tagasi kokku. Käis edasi ja jäigi käima.
Antud kaane puhul saaks vast uue pesa ka panna,kaane uuesti lihvida jne... aga võibolla neid kaani kuskil niisama seismas ja ka odavam teine võtta. Miks aga sellised asjad juhtuvad,et pesad lagunevad jne... kes seda täpselt ikka oskab öelda. Juhus....
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
Ma läksin umbes aasta tagasi teliast tele2-te(ettevõtja pakett 2.0 vist) üle, peale telefonipakkumist, lasin saata meili peale pakkumise, et veenduda kas on sama mis pakuti. Mingi aja pärast teliast helistati ja ei tehtud mitte paremat pakkumist vaid kuidagi ähvardavalt teatati et ma pean oma telefoni siis kohe välja maksma ja midagi veel sellist et nüüd läheb see kalliks ja ma kahetsen seda.
Maksingi järgmine kuu lõpparvega ära mis vaja ja nüüd tele2-s ja ei kahetse, kõige tähtsam on minu jaoks see et tele2 levib metsas paremini kui telia. Käin rmk teeääri niitmas ja rmk nutirakendusega oli pidevalt levi otsas teliaga, tele2-ga on oluliselt parem seis. Nutiseadmed on samad.
Postitused: 5,831
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Suure tõenäosusega A8 D2 turvapadja gaasigeneraatori metallkorpus, mis tulekaju ajal minema lennata otsustas. Tavaoludes peaks ta padja rakendumise ajal rooli külge jääma, seekord läks lendu.
PS: Lugesin Sakala artiklit.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!