31-08-2017, 20:44 PM
Pakun puhtalt toetudes loogikale,et järsku olid KGB Volgal all GAZ 13 kummid?
(31-08-2017, 20:44 PM)kopraonu Kirjutas: Pakun puhtalt toetudes loogikale,et järsku olid KGB Volgal all GAZ 13 kummid?
(31-08-2017, 21:03 PM)kopraonu Kirjutas: Kas kasutusjuhendis pole rehvi margi kohta miskit kirjas? Enamusel vene autodest,millel kasutusjuhend eksisteeris oli ka originaal rehvi mudel ja mõõdud toodud. Muidugi GAZ 23 ei ole ka enamus tüüpilisi vene autosid,seega ei pruugi rehvi mudelist seal sõnagi olla.99,9%, et saateautodel kasutati lääne rehve. Gaz 23 toodeti 10 a jooksul 603 tk., ehk 6 -7 tk aastas. Eluiga oli neil max. 4 - 5 aastat. Tänapäeval on alles 1-2 % autodest. Sellisele väikesele kogusele polnud mõtet midagi spetsiaalselt tegema hakata ja muidugi töökindlus ja veel kord töökindlus. Ega isakeste turvamine ei olnud naljaasi.
Üks variant on uurida arhiividest,mis rehvidega komplekteeriti tehases. Kaudselt seda rehvi mudelit ei tuleta.
Võibolla on juhus,et tugevama karkassiga rehvi tehti aga seda kasutati mõne kaubiku,bussi all? Kuigi kui nüüd mõelda siis see on 1% tõenäosusega.
(31-08-2017, 21:12 PM)kopraonu Kirjutas: Kõlab loogiliselt,küsimus,et kui välismaa rehv,siis kelle oma? Firestone,Goodyear või muu firma? Ford,kasutas Firestone ehk ka GAZ 23?Kuna sellega tegeles KGb, siis see on äärmiselt salastatud info ja küsida ka pole kelleltki. Mehed kes nende autodega sõitsid on kõik, kes alles vähemalt 75+. Ja vaevalt needki seda mäletavad ja võib-olla ei osanud lugedagi, mis sinna po nemetski oli kirjutatud.
(31-08-2017, 21:18 PM)kopraonu Kirjutas: po nemetski= Made in Germany siis saaks see olla Continental ilmselt? Kuid kas selline rehv ,mitte MB all polnud kasutuses? Kui võtta need,mudelid ,mida siis toodeti siis peaks asjale lähemale jõudma.Kopraonu, sa oled vist nii noor mees, et ei tea et nõuka ajal ka Eestlased kirjutasid po nemetski
(31-08-2017, 21:22 PM)kopraonu Kirjutas: Ma olen arusaanud,et see oli teatud sõna sakslaste,fashisti jaoks. Aga see on kahjuks ka kõik,sest fashistid olid venelase jaoks kõik need rahvad,kes NL vastu astuda julgesid.See ei puutu asjasse, po nemetski kirjutasid kõik, kes kasutasid ladina tähestikku. Lihtsalt nende maailmapilt oli selline
(31-08-2017, 21:23 PM)Formika Kirjutas:(31-08-2017, 21:22 PM)kopraonu Kirjutas: Ma olen arusaanud,et see oli teatud sõna sakslaste,fashisti jaoks. Aga see on kahjuks ka kõik,sest fashistid olid venelase jaoks kõik need rahvad,kes NL vastu astuda julgesid.See ei puutu asjasse, po nemetski kirjutasid kõik, kes kasutasid ladina tähestikku. Lihtsalt nende maailmapilt oli selline
(08-10-2017, 13:32 PM)aavu Kirjutas: Kas nr 13 ja 15 võtmele vastavaid mutikaid-poldipäid ka sellel autol juba oli? Nr 15 kohtasin esmakordselt GAZ 52 mootoris kepsusaalede vahetusel. Nr 13 vist VAZ 2101 juures. Ega hästi ei mäleta ka ja volgasid pole näppinud.Ei, 13 ja 15 mul küll kasutuses ei ole. Kõik vana standart 10, 12, 14, 17, 19, 22, 24.