Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Kuidas kõige mõistlikum lõhkuda paneele?
Asuvad mul keldris, kandev sein pole.
Mõõdud kusagil 100x50x30 cm.
Piigiga hea meelega kallale ei läheks, naabrid söövad elusalt.
Meenub, et olemas mingi keemia mis paisub? Kas ka toimib?
Või mingeid muid inimlikumaid mooduseid?
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
(24-10-2017, 21:34 PM)rocker Kirjutas: Kuidas kõige mõistlikum lõhkuda paneele?
Asuvad mul keldris, kandev sein pole.
Mõõdud kusagil 100x50x30 cm.
Piigiga hea meelega kallale ei läheks, naabrid söövad elusalt.
Meenub, et olemas mingi keemia mis paisub? Kas ka toimib?
Või mingeid muid inimlikumaid mooduseid?
Tundub olevat vundamendi ploki moodi. Kui tahad seina maha, siis segu rällakaga vahelt välja ja kangi- tungraua- toore jõuga lükkad vahelt välja. Uuri, kuidas püramiide ehitati.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Isegi pikalilükatuna on neid tülikas uksest välja ja trepist üles tassida. Suht vaikne meetod jupitamiseks on siin:
https://www.youtube.com/watch?v=cBMcMGBhUVk
Veneaegne vundamendiplokk on suure tõenäosusega ilma armatuurita, seega võib selline tehnoloogia ka betooni viilutamiseks sobida. Aukude puurimisest paraku pääsu ei ole.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,234
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
25-10-2017, 16:41 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-10-2017, 16:58 PM ja muutjaks oli
linnuke.)
Ka mina varemalt sagedane Enimori klient.Mainisin ju ,et kellegi sõnavõtust kostis läbi(no ei viitsinud kõiki postitusi läbi lapata ,et leida "asitõend")Saab ka nn.althõlma.PS .See ,et ma mainisin sealseid töömehi venkudeks ,siis need nad ju on.Ärgem hakakem tassima siia poliitikat A la neegrid ,mustanahalised(nn.poliitkorrektsus vms.)Samas altkäe pole mina sealt midagi saanud .Kui hoolikalt loed ,siis mainisin ,et keegi arvavat nii.Mis puutub aga nn´".venkudesse "siis minu parimate sõprade TOP 3 s1 neist
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
(25-10-2017, 02:39 AM)Marko Kirjutas: Isegi pikalilükatuna on neid tülikas uksest välja ja trepist üles tassida. Suht vaikne meetod jupitamiseks on siin:
https://www.youtube.com/watch?v=cBMcMGBhUVk
Veneaegne vundamendiplokk on suure tõenäosusega ilma armatuurita, seega võib selline tehnoloogia ka betooni viilutamiseks sobida. Aukude puurimisest paraku pääsu ei ole.
Terves tükis neid tõesti keldri trepist üles ei vea ja haagisele ei vinna üksinda.
Õnneks segu on vahel nii ära surnud, et plokke see enam koos ei hoia.
Aukude puurimine on täiesti tehtav, eks tuleb, siis seda "kiilumist" katsetama hakata.
Paisuv keemia on paraku ulmelise hinnaga...
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(25-10-2017, 19:56 PM)rocker Kirjutas: , eks tuleb, siis seda "kiilumist" katsetama hakata.
Paisuv keemia on paraku ulmelise hinnaga...
Kiilude hülsid peavad olema sellised, et täispikkuses venitab, mitte ainult ülevalt. Natuke sobrad, leiad selle tegemise õpetuse ka.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Palju see plokike kaalub? 400+- kg? Kui on tali kusagile kinnitada, tõmbad ümarpuidu peal trepini ja sealt mööda prusse üles. Oleneb muidugi trepi kandejõust. Maasturi vints trepil abiks?
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 941
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Mis kuradi värk siin foorumis selle tsiteerimisega on? Igas teemas miski kastimeri ja all kolm sõna, et järgmine geenius saaks tulla ja seda kõike omakorda tsiteerides neli sõna alla kirjutada. Olgu teemas või 1 post, ikka teeme selle kastihunniku. Mis?
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Loodetavasti. Samas äkki kuidagi VIN-koodiga seotult on võimalik vaadata kas airbag peaks olema sel autol või mitte.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(26-10-2017, 00:25 AM)linnuke Kirjutas: Vin ,vinix tuleb ka reaalselt veenduda ,et airbag olemas oleks(toimiv) Lihtsalt enda jaoks ,ülevaatajat see ehk ei kotigi
Mismoodi airbagi toimimises reaalselt veenduda - sõidan prooviks vastu posti?
Diagnostika näitab ka ainult et veakoode pole ja ahel(-ad) on õige takistusega, mis tegelikult süsteemis toimub ja kui töökorras see on mine võta kinni...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)