Postitused: 5,843
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Kas Sul on sellist vaja? Ma tean vist, kus üks on.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 164
Teemad: 8
Liitus: Nov 2008
Maine:
0
Kardaanist paremat pilti/üldpikkust?
Postitused: 6,908
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Baltic Bolt on mind neetidega varustanud. Nii suurte kohta peast ei vasta.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
36
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,415
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
21-11-2017, 22:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-11-2017, 22:13 PM ja muutjaks oli
Taaviw126.)
Tänud! See leht on jah suur eeskuju algusest peale. Ilma liialdamata vaatan päevas korra ikka neid pilte. Tundub päris hästi taastatud masin. Väga mingeid suuri möödapanekuid ei täheldanud. Põhjaalune on selline kahtlane. Akukast on kuidagi võõras, üks ristitala oleks nagu puudu ja käsipiduri võlli ei näe. Aga samas ma ka väga neist suurt ei tea. Minu raamil oli igatahes pidurilüliti eraldi tala küljes...Aga samas on mul AA raam mitte MM. Kui keegi märkab seal veel vigu siis oleksin tänulik...
Postitused: 655
Teemad: 25
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
21-11-2017, 22:20 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-11-2017, 22:20 PM ja muutjaks oli
AsTroSS.)
Pole selle ala spates aga kas see viimane masin (Aspelundi lingil ) liiga hea ei ole?
Vaevalt,et keegi sõja ajal viitsis viimistlusega nii palju vaeva näha
Postitused: 1,415
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
Sellel vene omal tunduvad tuled valed olevat. Kuigi jah. Kurat teab mis neile külge kruviti...
Maine:
36
Sellel näituseautol on kasti lauad tõenäoliselt liiga head. Neid ei hakanud keegi siledaks hööveldama, hea oli, kui saekaatrist tulemise järel üldse höövlit nägid.
A.
Maine:
36
See on üks huvitav pilt. Osadel on ka külgedelt avatavad kastid, osadel pole esimest kaitserauda. Ja mulle tundub, et pole ka akent kabiini tagumises presendis.