Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Tere!
Täna sain tuttava inimesega kõmmdi Viljandi turuplatsil kokku ja ta oli hämmingus,et kõik otsivad ja nutavad asju taga aga vaid vähesed panevad juurde pildid otsitavatest asjadest. Ta arvas,et postitaja võiks ka lisada pildi asjast. Paljudel on igatsugu koli tekkinud ja nad ei tea isegi millise varanduse otsas istuvad. Kui näeks pilti siis see oleks abiks.
No olen ka ise nõus,et abiks oleks pilt küll. No mida sellest mõttest arvate?
T.
Postitused: 839
Teemad: 13
Liitus: Sep 2009
Maine:
12
See on teretulnud mõte.
Sirvin siin kah neid soovide kuulutusi.
Kuid kui oleks enam vähem vajaliku asja pilt olema.
Siis oleks asja ka kergem leida.Ehk kusagil näinud!
Postitused: 210
Teemad: 10
Liitus: May 2006
Maine:
1
Kuidas pildistada puuduvat asja?
Postitused: 1,198
Teemad: 66
Liitus: Jun 2004
Maine:
5
Vähe sellest, et pilt peaks olema, võiks ikkagi olla võimalik teemale vastata ka.
Just nägin ükspäev ostukuulutust, kus otsitakse "T-150k jõuvõtureduktorit", ilma illustreeriva pildita! Vot oleks pilt, saaks ehk abiks olla, sest igasugu tundmatud reduktorid on ajapikku kogunenud.
Postitused: 619
Teemad: 85
Liitus: Apr 2009
Maine:
6
tere,vana kooli mehed teavad kuidas iseloomustada vajaminevat vidinat(mul on vaja seda pizdulinat mis käib selle uijoovina külge) ja ongi joonistamata pilt silme ees.
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Ärgem unustage ka tõsiasja,et peale on tulemas uus põlvkond,kes vanadest asjadest tuhkagi ei tea ja neile oleks aju värskendamiseks vaja näidata millised asjad on olemas olnud ja kuidas need ka välja näevad.
Näiteks ka praegu on unustuse hõlma vajunud nii paljud ametid kui ka igasugused töövõtted mis alles hiljuti olid täiesti lihtsad ja iseenesestmõistetavad,kuid praegu on asi nii hull,et pole isegi enam kedagi,kes oskaks õpetada. Järjepidevus on katkenud. Liigapalju uut on peale tulnud,asjad ja olud on muutunud ja ka me ise oleme siis kas ajast ette tormanud või lausa maha jäänud....
Küsimus ka,et sõber on kaotanud oma parooli siin AMF-is. Kuidas ja kas on võimalik tal uuesti asi korda ajada?
T.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Pilt on parem, kui tuhat sõna. Pilt on alati kasuks...
...tahtsin aga hoopis rääkida hinnast. Kui inimene midagi müüb, võiks hind ikka juures olla. Ütleb, et ei tea ... kui teed pakkumise, siis ütleb, et on vähe. Järelikult teab küll.
Teen ettepaneku ilma hinnata müügikuulutused naah..i visata. Ja müügikuulutusi võiks olla ainult mingi protsent postitustest. Muidu mõni aina pakub ja pakub ühtesid samu asju.
Postitused: 1,418
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
Hinnaga seoses on minu arvates nii ja naa. Mina ise ei küsi kunagi hinda telefoni ega interneti teel kui inimesel on midagi mida mul väga vaja on. Kohapeal natu asju arutada ja teha oma pakkumine. Telefoniteel lajatatakse tavaliselt kirves hind selga või öeldakse ei. Sest seda on telefonis kergem teha.
Ja ega ise ka ainuüksi piltide põhjal päris hästi asjast ettekujutust ei saa. Vahest näeb pildil parem välja ja vahest kehvem.
Aga no nagu ikka. Absoluutset tõde pole olemas. Kuidas kellelegi.
Postitused: 6,919
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Pildi (kasvõi laenatud) ja eeldatava hinnaga kuulutus on alati parem kui ilma nendeta. Seda tühja vahtu on nagunii liiga palju siin asju liigutades. Veel on halb kui inimene ei tea, mida ta müüb. Just vaatasin dioodide kuulutust, pildil türistorid...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 431
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
Jah , hind ja pilt peaks juures olema.Üks tuttav vanamees pakub oma htz 7 traktorit, et sa tead seda interneti asja, kuuluta seal.Küsin siis palju hind on, ütleb et eks siis kohapeal vaatab.Ja pinnisin , no ei ütle konkreetset hinda.Mingi hetk ûtles siis.et mis ta tühi on, anna 2000..Ja jah ...tûhi tõesti.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 620
Teemad: 115
Liitus: Mar 2009
Maine:
7
Pilt jah hea asi aga pildi järgi osta küll ei saa,olen osta ee ostnud mitmeid asju mis piltidel ilus ja pealtnäha heas korras aga kui kattesaad siis rämps.Pildilt näen mis asi tegelikult on ja mis kompleksuses ja siis otsustan kas lähen vaatama või ei.Kui kuulutuses ei ole tel.nr i siis ma ei vaata seda kuulutust rohkem olgu seal kas või kümme pilti.Hind võiks ikka olla aga kui müüja ei oska ise hinnda panna las siis ostjad pakuvad.