Postitused: 1,285
Teemad: 28
Liitus: Feb 2005
Maine:
11
A see pump on sul tavaline, nö kodukasutaja oma? Ma endale uurisin seda, siis öeldi et unusta ära ja olemas on garaazide jaoks eraldi mingi tolmu mittekartev isend, plekk-korpusega jne
Karateturbo-kolm purki ja tigu
Maine:
11
Oolrait, siis ma ikka olin öigel teel, vend ütles et sellel tööstusvariandil keerad paar kruvi lahti ja lased suruöhuga läbi ning keiss klöusd. Et tavalisel ei jaksa keegi neid filtreid vahetada.
Muidugi hind oli kah x2
Maine:
11
Ma saan sinu arvamusest aru, kuid ei nöustu.
Minu garaazis ei ole pmtselt tolmu mitte tekitavaid töid,(ja ma ei pahtelda, lihvi)
Niiet see vatiin ei hablaks kuidagi
Eks kunagi, kui niipalju veeringuid suudaks kokku kraapida et see maagiline imemasin sebida, saan targaks. Siis ütlen siia kah
Postitused: 1,488
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
Ma kah uurisin neid asju. Ja samuti pakuti,et pane tööstuslik puhur sisse. Seda kerge puhastada ja väidetavalt lihtsama lahendusega kui tavalised tubased puhurid on. Aga hinna vahe oli natuke rohkem kui 2x võrreldes tubase versiooniga.
Pidavat ikkagi tööstustele mõeldud olema
Ehk lihtsus ja robustsus maksavad.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 659
Teemad: 24
Liitus: Nov 2008
Maine:
7
Mina kasutan seda varianti, et kütan ilma soojemaks talvel, ja kevadel/suvel hakkan soojustamisega tegelema...
Kuigi soojustusmaterjal jms. vajalik on suures osas olemas, siis leidsin, et suvel saab asja teha põhjalikumalt ja rahulikumalt igasugu muude tööde kõrvalt. Lisaks maksab igasugune talvisesse tingimussse mõeldud vaht, liim, jms. rohkem. Kuigi jah, talve kui miinust - ei ole nagu väga palju, aga see vesi ja niiskus jms. mängib ikka rolli materjalide paigaldusel...
Aga isegi vundamendi soojustamisega on kuiva ja sooja ajaga lihtsam...
Ennem sõidan aeglaselt ja jään totaalselt hiljaks kui et enam kunagi kuskile ei jõua.
Postitused: 834
Teemad: 60
Liitus: Sep 2003
Maine:
0
08-01-2018, 19:12 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2018, 19:16 PM ja muutjaks oli
Raigo.)
Kas kellelgi kogemusi koduse kaugküttega on?
Nimelt on mul plaanis abihoonele paigaldada põrandaküte, kahjuks asub hoone katlast 50m kaugusel, kas on kellelgi mingeid soovitusi, kas üldse tasub vedada sinna küttetorustikku.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
08-01-2018, 19:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-01-2018, 19:39 PM ja muutjaks oli
veix__.)
Eks suuremad soojuskaod ikka on, aga palju see rahakotti mõjutab, oleneb ka sellest millise kütusega kütad.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(08-01-2018, 19:12 PM)Raigo Kirjutas: Kas kellelgi kogemusi koduse kaugküttega on?
Nimelt on mul plaanis abihoonele paigaldada põrandaküte, kahjuks asub hoone katlast 50m kaugusel, kas on kellelgi mingeid soovitusi, kas üldse tasub vedada sinna küttetorustikku.
Kunagi Valgas ehitas meie firma katla kõrvalhoonesse ja umbes 35 meetrit veeti maa alt üle õue kontorisse. Torud muidugi olid eriti šefid tolle aja kohta ja mitte odavate killast.. Taanist sai need isolatsiooniga torud toodud. Mälu järgi oli toru umbes 35-40 cm läbimõõduga ja keskel mingi pooleteise tolline raudtoru. Paigaldajad väitsid, et selle toru võiks ka maa peale panna , isolatsioon olla nii hea ja soojakadu mingit polevat.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
(08-01-2018, 19:12 PM)Raigo Kirjutas: Kas kellelgi kogemusi koduse kaugküttega on?
Selline mõtteke. Kui mähkida küttetoru mingisse soojustpeegeldavasse materjali (nt foolium), sinna peale tavaline isolatsioon ja kaitse meh. vigastuste vastu. Kas oleks mingitki kasu fooliumist või analoogist? Kas see uuem toru, alupeks vist, oleks soojapidavam? Ikkagi alumiiniumist!
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.