23-12-2017, 17:14 PM
Kas võtmetel ka mingi kindel markeering? Näiteks mosse komplekti omadel oli minuarust mingi kindel märk peal...
(21-12-2017, 18:51 PM)Formika Kirjutas: Sain kätte Gaz 11-l kasutuses olnud Ameerika karbussi.
(24-12-2017, 22:39 PM)Raivo Kirjutas:Tüüpilised Nõuka aegsed artiklid. Karburaatoritest räägitakse nii vähe, kui võimalik, sest need polnud ju omad. Tegelikult tehti selle Ameerika ZENITH tüüpi karburaatori pealt maha Nõuka kirjanduses algaastatel mainitud Zenit tüüpi karburaator K 23, vist oli ka paar varianti, mis siis tähistati tähtedega A ja M, võib-olla veel midagi. Need läksid kasutusse veoautodel GAZ 51. Paar aastat hiljem kadus käibelt Zenit tüüpi karburaator, jäi ainult K 23 oma modifikatsioonidega. Neid toodeti miljoneid. Ülse toodeti Gaz 51 pea 30 aastat 3,5 miljonit eksemplari.(21-12-2017, 18:51 PM)Formika Kirjutas: Sain kätte Gaz 11-l kasutuses olnud Ameerika karbussi.
Ei tea, kas just sama, aga jäi ajakirja lappamisel silma: https://www.zr.ru/archive/zr/1931/05/nov...ora-zienit
ja veel: https://www.zr.ru/archive/zr/1940/12/shi...iel-gaz-11
(04-01-2018, 20:11 PM)Taaviw126 Kirjutas: Kas sain õigesti aru et 11-l on kardaan torus? Ega sellest pilte pole. Mul üks veider kardaanitoru on kuskil. Üks veider käigukast vedeleb ka mille päritolu keegi arvatagi ei oska. Niiet pilte palun, kui on...Taavi, mul pole millestki pilte saata. Kui sul on midagi, siis saada, püüan tuvastada. Pole oma ihusilmaga õiget käigukasti, ega kardaani koos toruga näinud. Neil Venemaal 100% taastatud M11-tel on see probleem lahendatud Pobeda käigukasti ja kardaaniga.
(04-01-2018, 20:52 PM)Taaviw126 Kirjutas: Mul vedeleb selline kast. Aga kangi painde järgi võib vist arvata et ta pole 11 omaSellele käigukastile ei oska küll peremeest ütelda. Jube imelik. Isegi kinnitus kõrvad puuduvad. Mitme käiguline isend on+++. Toru kohta ei oska midagi öelda. Kui kunagi mootori peale saan, ehk siis saab pikkuse järgi kindlaks teha. Ega sul mõne tagasilla küljes, kus vedru kinnitub selliseid pukke ei ole nagu pildil.
Torust paremat pilti pole. Toru pole ühtlaselt kooniline vaid progresseerub(ei leidnud ajust paremat sõna).
(25-01-2018, 22:45 PM)Formika Kirjutas: Kas kellelgi on tulnud ette midagi sellist elukõlbulikuks teha ja mille sisse oleks ta parem likku panna. Ärge Coca Colat pakkuge, selle jätan viimaseks variandiks