Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
25-01-2018, 23:51 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 25-01-2018, 23:52 PM ja muutjaks oli
veix__.)
Kas siis halva nähtavuse korral vastutuleva autoga kohtudes võivad eesmised lähi- ja udutuled korraga põleda?
Postitused: 6,946
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Minu postitus on miskipärast tähelepanuta jäänud, seega veelkord - see on osaline värvipimedus. Just seepärast ei saa värvipimedad lube, et nad ei erista kaugemaid objekte taustast, mitte foori värvide pärast.
Mida rohkem loen, seda loogilisem tundub.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(25-01-2018, 23:28 PM)honkomees Kirjutas: (25-01-2018, 23:22 PM)spark Kirjutas: Minujaoks on tagatulede valgus "räige" kui niiskel augustiõhtul tagatuled asfaldilt vastu peegeldavad, aga see on õnneks või kahjuks enamvähem kõigi uute autode probleem
vat seda asja pole küll veel märganud, et tagatuled asfaldilt peegelduksid ... eriti terane nägemine.
Täiesti kuivalt ehk jah ei peegelda aga kui on tegu märja asfaldiga siis on vahel ikka päris pikad punased jutid auto taga ja kui on veel must jää siis on nagu peegel see asfalt.
(muideks, see on hea indikaator visuaalselt tee olukorra hindamiseks)
Ma pole küll arst ja pole pädev panema diagnoosi aga eelpool räägitu põhjal tundub, et tegu on osalise värvipimedusega. Oli üks tuttav, olgu muld talle kerge, kes vaevles samade probleemide käes. Tema ei suutnud ka pikemalt distantsilt eristada auto kontuure ja tulesid ja kui oli midagi häirivat nagu vihm või lumesadu siis läksid ka kontuurid ja distantsid segaseks.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 539
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
28
Tihtipeale kannan ka ise roolist polaroidprille. Mul küll helepruunid, mida üldiselt kalal kasutan, aga lõikavad ära just selle ebameeldiva läike ja nähtavus parem, silm puhkab rohkem. 20 euroga saab ok asja juba.
Postitused: 4,459
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
(26-01-2018, 10:22 AM)ivo86 Kirjutas: Tihtipeale kannan ka ise roolist polaroidprille. Mul küll helepruunid, mida üldiselt kalal kasutan, aga lõikavad ära just selle ebameeldiva läike ja nähtavus parem, silm puhkab rohkem. 20 euroga saab ok asja juba.
Ideaalne sõita vastu madalat päikest märjal teel. Kõik peegeldused 95% ära.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(26-01-2018, 19:12 PM)metsnik Kirjutas: Vabandust,äkki vale teema,aga mu 2011 mondeol LED päevatuled põlevadki koos teiste tuledega.
Kuna ees tuledes ääretulesid ei ole,võib-olla siis nende asemele mõeldud.Ei hakka ju Fordi inseneride tehtut ümber kohe ehitama.
Aga selline süsteem on enamusel uutest masinatest mis omavad LED päevasõidutulesid mis on ka ühtlasi ääretuled, ainult sellise vahega, et kui lähituled sisse lülitada lülitatakse LED päevasõidutuled tööle poole võimsusega ehk nende heledus muutub tuhmimaks.
Aquila captas non muscas.