Postitused: 2,894
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Pobeda projekt pole kuidagi edenenud. Keevitaja olla haigestunud ja edasiminekut pole.
Postitused: 6,949
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
(19-01-2018, 17:29 PM)Formika Kirjutas: Minu tarkusest tema jaluleupitamiseks ei piisa.
Pole tänu väärt.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,474
Teemad: 41
Liitus: Jul 2003
Maine:
15
Kas sellel on mingi tehniline seletus või põhjendus ka, miks Pobedade uste allservad nõgusad on?
Tundub kuidagi usutamatu, et puht disainilisest taotlusest oleks sihuke kunstnikerdus tollal ette võetud.
Postitused: 6,949
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
96
Idee astmelaua jäänukist on huvitav. Tehniliselt on see ukseplekk üks vastikumaid paneele plekksepa pilgu läbi. Kolgi kuidas kolgid, ikka tahab plõnnima jääda.
Kas Pobedaga ringisõitev sideohvitser võis kasutada selliseid kõrvaklappe?
Kui jah, siis need on vanas tuttavas kohas Sind ootamas.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 117
Teemad: 0
Liitus: Oct 2016
Maine:
0
Kuskil postituse alguses oli teema omanikul terve komplekt alumise osa plekke. Kas siis kõik ei lähegi kasutusse? Vaatan, et palju jääb vana ja mingeid isetehtud plekke ka on ilmunud külge.
Postitused: 2,894
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Üks Moskva külastuse eesmärk oli ka kokkusaamine selle teist KGB POBEDA-t omava härraga. Mida kokkusaamine lähemale jõudis, seda segasemaks mehe jutt läks. Oli ju kokku lepitud, et ta viib mind oma autot vaatama. Sokolnikis, kus kokku saime, oli jutt juba väga imelik, auto Moskvast 100 km. kaugusel ja et üldse ligi pääseda, peab 2 tundi lund viskama ja tal polevat aega ja üldse teine kord. Ennemalt, kui asi veel konkreetne polnud, polnud ka probleemi. Paistab, et kartis näidata või tegu jälle mingi käkiga. Keegi vist talle mingit jama ajanud, et ma mingi jube KGB autode ekspert olen. Muidugi see, et ehitan GAZ M baasil V8 mootoriga ainukest maailmas olevat KGBsnikut oli nende jaoks ülimalt kõva sõna. Paluti selle auto teemal õhtul mingisse foorumisse rääkima tulla. Jumal küll, pääsesin, minu vene keel ja ütlesin, et paljud asjad tahavad veel uurimist, kuigi asi enam vähem selge ja mis selge pole, see ei saagi.