Postitused: 3,503
Teemad: 25
Liitus: Dec 2002
Maine:
38
Ma ise juba pikemat aega imestan, et kohalikud veoettevõtjad pole võtnud vaevaks rekkariviga toompeale protestima minna. See on täiesti idiootne mis toimub.
Selles ei saa olla midagi ületamatut, et panna välisvedajad teemaksu ja trahve maksma. Paistab, et kõrgemal puudub selleks tahe, seega tuleks see tahe tekitada...
Üks põhjus on ilmselt selles, et transiitliikluse pealt laekuvad tulud on prognoosimatud, neid ei saa excelisse panna.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(15-02-2018, 12:22 PM)mlsluik Kirjutas: Vastupidi... mulle meeldivad lombakad ja auklikud säädused @ rekka leedu registris juba teist kuud
Jaaaaa........ "Patrioodid." Autod leedus arvele, jook, söök ja kütus lätist. Tööl käime soomes ja euroopas. Varsti võib selle eesti vabariigi laadse üksuse kinni panna nagu pankrotti läinud burksiputka.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
Ei ole ju ettevõte konkurentsivõimeline kui kõik sisendid on kallimad.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Aquila captas non muscas.
Postitused: 794
Teemad: 9
Liitus: Mar 2013
Maine:
7
See va teekasutustasu pani mind ka kiiremini liigutama. Ford transit oli oma 3550kg täismassiga n2 ja teoreetiliselt oleks pidanud maksma hakkama sama mis 12t veokad, sai siis ümberehitust natuke kiiremini tehtud ja nüüd on 3500kg ja n1 kategooria. Ei olnud plaanis ja ei maksnud seda va tasu kordagi(jaanuar ja veebruari alguses).
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Raha tuulde loopimine ja majandusliku mõtlemisvõime impotentsus ei tee veel inimesest patriooti... ega vastupidi.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
pole küll teekasutuse teema, aga pmst ikkagi riigi ja rahade teema
Nimelt õnnestus täna Eesti Liiduvabariigi eelarvet täita, sünnipäevaks vai nii.
Hommikust saati ringituuritav sinivalge maksuputka võttis mind koos minu enda veokiga pea kodu ukse all rajalt maha, uuriti-puuriti ja paluti esitada tahho kettad viimase 28 päeva kohta. Viimane sõit oli 2. veebruar, ehk pea täpselt 28p tagasi. Kuna põhimõtteliselt ei viitsi ma enam eraisikuna oma allkirjaga oma 28p. mittesõitmist-töötamist tõestada, siis oli see hea põhjus riigile väike annetus teha. Väidetavalt miinimum, aga "me oleks võinud..."tõsine rikkumine jms. Selle aastaga siis kilomeetreid -tunde sõidetud vast kutselise juhi ühe lühikese töönädala jagu
Ja seda, et tegu omaenda kauba ja materjalide veoga nad uskuma ei jäänudki...
nb. see siis esimene EV politsei poolt peatamine viimase 15a. jooksul ja esimene kord " tõsise töö ja puhkeajaseaduse rikkumise eest" maksustatud saada.