Postitused: 5,830
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
22-03-2018, 21:27 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-03-2018, 21:35 PM ja muutjaks oli
Aspelund.)
Ja siin on see masin siiani üleval, hinnaga 42K.
https://classiccars.com/listings/view/10...rida-34243
Võid talle saata vastu lingi FBI lehele
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 5,830
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Jah, kodanik haistis kiiret teenistust.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Sel tegelasel kes sulle kirjutas ja auto müüja vahel seost ei ole. Lihtsalt pilt on sealt virutatud.
Olen selliseid kirju saanud kümnete kaupa ja selliste kirjade üks iseloomustav joon: tekstis ei mainita kunagi autot ei aastat ei marki ei mudelit. See on puhas kopi/paste mida saadetakse tuhandeid päevas. Tõenäoliselt nad ei teagi millise konksu (pildi/kuulutuse) peale sa reageerisid, kui just ise ei maini.
Euroopas tüüp jutt on; et sain just tasuva töö (tavaliselt hambaarstina) inglismannide juures a seal teate liiklus teisipidi. Mul nüüd siva vaja autost lahti saada. A kuna see on minu viga, et ma sulle autot presenteerida ei saa, siis sorri aga selle eest saadan oma kulu ja kirjadega auto sulle koju kätte. Pane aint väike ettemaks teele. Kui auto ei meeldi siis võid tagasi saata ja kõik see muu bla-bla-bla.
Tüütud nad ei ole kui sa enam ei vasta, siis nad rohkem ei torgi.
Postitused: 117
Teemad: 0
Liitus: Oct 2016
Maine:
0
Lausa uskumattu, kui palju neid igasuguseid sulisid tänapäeval liigub. Keegi ikka konksu otsa satub ja loll ja raha tuleb ju teineteisest ära eraldada. Ma arvan , et on väga tänuväärne neid situatsioone siia üles panna, teistele ka õpetuseks. Pole see autoost mujalt mingi meelakkumine
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Suli ja ausa automüüja tunned kohe ära. Suli on igasuguste pakkumistega nõus. Ütled, tahan autot sellel ja sellel aadressil, no problem, lase hinda alla, no problem. Hind tavaliselt turu hinnast palju odavam. Siin jandin selle Fordi müüjaga, kelle ksf. Cesium leidis. Hirm teisel nii suur, mingi vend Ida Euroopast tahab autot osta. Veeretab igasugu takistusi, et äkki loobud. Täna katsusin talle helistada, nüüd telefonigi välja lülitanud, hirmuga vist. Mul ju kahte keret vaja, nii GAZ A-le kui GAZ 11-40-le. Kahjuks pole sellist aega, et sõita Ameerikasse, rentida evakuaator ja sõita kohale ja anda mehele raha pihku, auto peale ja minema. Sellise meetodiga saaks hinnast mõne tuhande alla ja kataks selle jama kuludki ära. Ainult probleem selles, et Ameerikasse ei tohi üle 10K sularaha kaasa võtta. Krt. kõik see asi on nii närvesööv aga alla ka ei tohi anda. Pole selline tüüp.
Postitused: 655
Teemad: 25
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
22-03-2018, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-03-2018, 22:59 PM ja muutjaks oli
AsTroSS.)
Tegelikult võid rohkem raha ka kaasa võtta , ainult deklareerida tuleb , alla 10K ei ole kellelgi midagi öelda.
Auto ost on piisavalt hea põhjus
Postitused: 911
Teemad: 169
Liitus: Feb 2006
Maine:
4
(22-03-2018, 22:58 PM)AsTroSS Kirjutas: Tegelikult võid rohkem raha ka kaasa võtta , ainult deklareerida tuleb , alla 10K ei ole kellelgi midagi öelda.
Auto ost on piisavalt hea põhjus
Tere!
Deklaratsiooni, et ostad selle auto ja sellelt inimeselt nimi+isikukood...
See teeb sama välja, kui teeks papile otse ülekande.
Allan.
Tel. +372 56477273. e-mail. metall73@hot.ee
Postitused: 655
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
Tuleb lihtsalt mainida,et auto ostu soov, sobilikud tuleb enne üle vaadata
Tegelikult on ka muid võimalusi raha sinna toimetamiseks
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
Mängin sulleritega kaasa. Tegin omapoolse pakkumise. Pole mingit kahtlust, et see sobib suurepäraselt. Eks müüakse ju õhku.
Hello Trevor
For Me is little bit risky business. I am agree to pay 20 000.- $. How and where I must send a money.
Best regards Mati
Postitused: 411
Liitus: Sep 2010
Maine:
4
Uskumatult palju on kelme küll kogu maailmas. Enamus geniaalseid skeeme juhitakse tegelikult kinnipidamis kohtadest, kuhu ongi geeniused koondatud. Sulle saadetud pakkumine on ka lausa geniaalne. Nendel vennikestel nagu asjade väärtusest reaalsuses jumala savi, numbrid võetakse kosmosest. No õudukas.
Postitused: 2,952
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
Pane mingi gmail.com
Kohalik kardab ja ei suhtle kui on mingi võõras.