Postitused: 1,422
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
Ei oska veel paberimajanduse värgi kohta midagi öelda. Valgete numbritega võib jamaks minna küll kui tahaks jätta ta originaalseks. See tähendab siis et ilma esipiduriteta ja ühe esi ja tagatulega. Uksi ka pole jne. Taastamise kohta niipalju et päris läbiroostetanud juppe külge ei pane. Need on järgitegemiseks koju toodud. Aga nendest metsast toodud kuuli ja killuaukudest plekkidest võiks mingi raipe pärast kokku visata küll. Aga antud masin on plaanis ikka jõukohaselt ära taastada. Võimalikult ajastutruult. Aga kuna ma seda jõuan teha. Kes seda teab. Praeguse projekti eesmärk on komplektne auto kokku saada.
Muide ma ükspäev mõtlesin et paljud MM-Vd on suht heleroheliseks värvitud. Tahaks teada kust nad selle värvitooni peale tulnud on? Keegi kunagi tegi ja teised tegid järgi? Ma olen metsast leitud plekkidel näinud ainult tumerohelist
Postitused: 6,995
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
97
(26-05-2018, 00:14 AM)zazik Kirjutas: n-aastal autot just sellisena tehti, ei saa keegi nõuda enamat kui tehas tollal paigaldas.
Täpselt nii ongi. Papa ehitas tehnoülevaataja virina tõttu kunagi järelkäru uuemaks, helkurid igalpool, e-tähisega haakeseade jne. Tegelikult oli see kõik jama. Auto peab olema selline, nagu tehasest tuli.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 5,870
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
See masin on siit korduvalt läbi käinud. Utoopiline hind ei soodusta sellele omaniku leidmist.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 5,870
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Ka see massin on siit korduvalt läbi käinud. Ksf! müüb seeda juba pikemat aega, aga taas on ostja leidmisel takistuseks hinnapoliitika.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,422
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
30-05-2018, 10:17 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 30-05-2018, 10:18 AM ja muutjaks oli
Taaviw126.)
Tänud! Mul sealt midagi eriti võtta poleks ka. Peale käsipiduri võlli ja selle aasa kust käivitamisvänt läbi läheb. Vaadata pole ka palju sest sellel on raam lühemaks tehtud. Tagasilda on ettepoole toodud. Kardaanimajandus ära retsitud ja taga vedrud on ka millegipärast valepidi... Aga edu müümisel. Hinda vaadates võib arvata et müügiga kiiret pole. Komplektseid ja sõitvaid MMe on siin odavamalt omanikku vahetanud.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
No polnd kumme, siis tulid autod tehasest välja vähendatud kandevõimega ja mittepaaaris ratastega.