Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Miskit 15 aastat või pisut rohkemgi aastat tagasi tekkis ka mul jälle uisutamise isu. Vanad vene uisud olid aga pehme saapaga ja paelte/rihmade kinnituskombinatsioon ei kutsunud küll kasutama. Leidsin mingist välismaa abipoest kasutatud mäesuusasaapad, olematu hinnaga. Haarasin need kaenlu ja tarisin kodo. Lasin vene uisusaabaste alt needid katki ja kruvisin uisud suusasaabaste alla. No igavene seff üritus sai sellest.
Ja kunagi väga ammusel ajal sai sellised (ilma uiskudeta) uisusaapadki ära kasutatud. Müüdi neid saapaid allahinnatud poes, kui mittevajalikke asju. Meie aga leidsime need olema imelised "suusad". Saapa teravat äärt sai ülesmäge ronimiseks kasutatud ja alla sai juba niisama tuldud. Polnud seal all ju kontsa ega mustrit. Nüüdsel ajal viskasin muidugi uisusaapad minema - ei ole enam sellist tasakaalu.
Postitused: 4,447
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
Aasta 58 või 59 paiku sai esimesed uisusammud tehtud puuklotsi alla löödud vikatitera peal. Nahkrihmast aasadest nöörid läbi. Ega siis kahte uisku jätkunud ühele, ikka ühe uisu peal ja vaba jalaga tõugates. Teine uisk oli teise sõbra jalas.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 3,678
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Minule talupoja variant meeldis, sest aeg-ajalt on sisetallad ennast õige koha pealt välja keeranud küll.
Jalgupidi liimipütis pole käinud ja selle kohta es oska midagi kosta. Ju siis keegi on käinud, et saavad võrrelda.
Postitused: 6,911
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Sisetaldade liimiga fikseerimist olen teinud küll, toimib. Ürituse niiskustõttena arvelevõtmine pole pähe turgatanud ja juurelnud selle üle ei ole. Ma muidugi algaja leidur kah, õpin edasijõudnutelt
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
Fooliumist nuga.
Ja makaronidest saab ka..
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 1,798
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Huvitav oleks küll teada, kuidas konstruktorist xyingping selle peale tuli, et miljonid tühjad kommipaberid ja puruksjahvatatud mäemassiivid selle"Lendava Draakoniga" just kindlasti keset teed on vaja pühkida? Muidu tore masin kindlasti.
Postitused: 3,717
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(01-07-2018, 02:00 AM)linnuke Kirjutas: Ma ei oleks hakanud ise parandama aga eelmisel aastal ostetud uus,vist maksis 18 eurot...
Eks see vanade inglaste vanasõna peab ikka paika...
Sama vanasõna, erinevast vaatevinklist... huvitav kuidas see paika peab liisingu puhul ja terve kompti süsteemis, ehk siis, odav vs kallis vs kalli liising vs odav
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!