Postitused: 10,750
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
130
Kas tuleb avardada peakanalit või lisagaasikanaleid? Räägi lähemalt, hakkas huvitama.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
https://www.k-rauta.ee/p/keevituskomplek...r-555d/i9u
Ja lasete punaseks või pooleks mida iganes aga soovite.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 3,253
Teemad: 18
Liitus: Apr 2012
Maine:
27
Tahtsin ka mainida, et gaasikeevitus on poltide kuumutamiseks jms ikka etem, sellist pisikest komplekti polnud küll näinud.
Aga minu huvi on ikkagi leeklambi poolel ja nimelt on vaja sellist kerget leeklampi, mis väljas tuule käes ka töötaks, konkreetselt vaja desinfitseerida tarusid, võtta karva lindudel-loomadel, vahel ka tõrvata paati vms. Nö lai leek on kasuks, kõrge kuumus pole oluline.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
sedasamust, et sattusin täna ka sellele ksf! v6sa mainitet kõrge ballooni ja põleti teemale peale.
kolm kuuesajast ballooni selle supergaz-iga ja põleti massivad soodukaga 18 raha. mudu ka neid 190-seid kasutand. täna miskit kärsatada põle vaja, seega vahet kommenteerida ei mõista veel.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
hea jäme soemüür. nii võib panna küll julgesti. vähemalt minu arust.
ksf! motamees nüüd muidugi võib spetsialisti pilguga vaadates miskit muud arvata. küllap satub ka peagi foorumisse ja kommenteerib ise.
Postitused: 3,678
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Ka mina olen niimoodi sillanud ja häda pole midagi. Viimasel ajal sildan "tõmbelukku". Arvan, et seob paremini.
Kui veel midagi kosta, siis pliitale ma nii paksuseinalist soojamüüri ei teeks. 85mm kivi on paras. Vaheseinad kenasti seotises välisseinaga ja võimalusel 120mm kivist ( kuumus ju mõlemal pool).
Traditsioonilist "veski" soojamüüri tavaliselt ei tee. Ikka alaühendusega ja võimalusel ka ilma lõõrideta. Vaheseinu seotise pärast natuke panen. Sellised asjad lähevad ühtlasemalt soojaks.
Postitused: 3,173
Teemad: 37
Liitus: Sep 2006
Maine:
148
Kohe kergem sai kuulda, et nii tohib teha.
Altühendusega oleks isegi tahtnud teha oleks ka korsten soojaks läinud.
Kuna kuna korstna asukoht on väga halvasti pliidi taga soemüüri poolt vaadata siis ei suutnud ise välja mõelda kuidas see lõõr soemüürist korstnasse oleks läinud läbi pliidi.
Kuna enne oli pottidest soemüür, mis on suurusjärk 5cm seinapaksusega ei püsinud köök ja tuba hommikuni soojad ning seepärast tundus hea mõte teha paksu seinaga massiivsem.
Loodetavasti ei pigitu ta seest ära sellepärast.
Lõõre saaks veel sinna sisse mõelda igasuguseid sest veel pole seal ühtki seina sees.
Ainult et väljund peab olema üleval vasakus nurgas ning tundus ohutum lahendus teha selline kui vana oli kuna pole seda tööd enne teinud.
Postitused: 4,690
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
tuleb paraku motaga nõustuda,kuna see soojaks läheb kui ikka päev läbi tuli all.ka mul oli sama paks soemüür,aga lammutasin kuna ei soojene eriti.nüüd 85mm kivist hea superluks.naine teeb kõik toidud pliidil ja soesein tuline.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Ei ole pliitide/ahjude teemaga eriti põhjalikult tuttav, aga kuhu see soojus sealt suurema massiga soojamüürist mujale ikka peaks jõudma kui mitte tuppa? Ilmselt soojuse väljastamine jaotub pikema aja peale lihtsalt, suurem salvestamise võime pole ju paha. Kui just ei tahagi, et peale tule tegemist müür kohe kiirelt soojaks läheb.
Postitused: 3,717
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(05-07-2018, 09:05 AM)motamees Kirjutas: No kui automoto foorumile kohaselt seletada, siis tekib olukord, nagu oleks zapikale pandud mazi käigukast. No kuhu see jõud ikke sealt kaob, eks ta tagavõllist välja tule...
Milline jõud?
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 62
Teemad: 0
Liitus: Apr 2015
Maine:
2
Ega keegi pole juhuslikult pärnumaal opel zafira a-d ära lammutanud? 2.0 diislile vaja sillatala, sobib ka 2,2dti oma, bensukaid ei tea. 53 null null 7 866.
Tänaseid toimetusi ära viska homse varna, ülehomme on ka päev
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Valgevene netilehti, kus on tehnikaalaseid müügikuulutusi, nagu meil Kuldne Börs, Soov, Okidoki, Osta.ee, foorumite ostu-müügi teemad?