Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
need statiivid käisid juba eespool teemast läbi.
ksf! viplala vist ei juhtunud märkama.
just täpselt selle riista ma meeltesegaduses ostsingi.
viimne kui kopik sellest hinnast on puhas kooliraha.
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
03-08-2018, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-08-2018, 22:29 PM ja muutjaks oli
pen.skar.)
2 asja magnetnrgikutega- suht tugevad magnetid, korjavad hästi relapuru külge. Kui puhastamisel sõrme metallipindu ei taha saada, abi kummiliimist(ka krõbisevast valjukast saab kummiliimiga metallipuru kätte).
Kui mass juhtub teise jupini läbi magneti minema, kipub vahemist ferriiti lammutama.
Metabo tükeldajal on detaili kinnitamine hästi lahendatud. Kasutatud on treipingi käigukruvi poolekskäiva mutri põhimõtet. Tõstad keele keermest välja ja liigutad kuhu vaja. Praktiliselt ühe vändapöördega on igasugune detail kinnitatud. Estrel vast pole seda tüütult ettelangevat kettakaitset jälle.
Postitused: 971
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Ma ei tea kas tegu minu keevitusoskuse puudusega või millega, aga olen täheldanud et nendele magnetitele väga lähedalt keevitades ei taha keevitus üldse "joosta", hakkab tatistama. Muidu on väga head abilised, minu kogemuste põhjal peab pärast punktimist ära võtma ja kaugemale panema, siis saab nurga ära keevitada.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kuldses Börsis aegajalt uueneb kuulutus, kus müüakse vanemate lintsaagide jubinaid, proovi sealt esialgu otsida!
Mingi paar nädalat peaks vist läbi kerima.
Nõuanne ei pretendeeri absoluutseks tõeks olemisele
https://www.kuldnebors.ee/search/tooriis...ion=search
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
64
Ehk on tollmõõdus laager ümber suvalise pulga? 26mm laagrit leiaks kergemini.
Maine:
64
29-08-2018, 00:52 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-08-2018, 00:53 AM ja muutjaks oli
viplala.)
Ma tegelt rohkem mõtlengi sinna kanti, et äkki kasutati toll mõõtu laagril. On ju toll 2,5 cm ja 6mm ei pruugi supleriga olla täpselt 6mm, vaid kah mingi toll mõõt.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kui tähtede närimine kõrvale jätta, siis paljud suplerid ja nende sarnased tooted on varustatud sajandike täpsuse teemaliste reklaamidega.
ja see on päriselus suur pullikaka.
kui noonius poole meetrine oleks, siis ehk veel kuidagi.
aga tavapäraste mõõtmete juures saab hea supleriga 0,05 milli ja lahjematega 0,1.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(29-08-2018, 10:15 AM)diesel Kirjutas: kui tähtede närimine kõrvale jätta, siis paljud suplerid ja nende sarnased tooted on varustatud sajandike täpsuse teemaliste reklaamidega.
ja see on päriselus suur pullikaka.
kui noonius poole meetrine oleks, siis ehk veel kuidagi.
aga tavapäraste mõõtmete juures saab hea supleriga 0,05 milli ja lahjematega 0,1.
+1
Suppler (nihik) kui mõõtesüsteem lihtsalt ei võimalda enamat, olgu seal nooniusel või elektroonilisel tablool kuipalju kohti peale koma. Täpsemaks mõõtmiseks mikromeeter (kruvik).
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Maine:
64
Mul on kõik tavalised suplerid. Praegu pean plaani muretseda endale digisupler. Tegelikult tahaks endale sellist suplerit mille ühes otsas on supler ja teises haamer. Siis ei peaks seda vahepeal käest ära panema.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(29-08-2018, 21:44 PM)viplala Kirjutas: tahaks endale sellist suplerit mille ühes otsas on supler ja teises haamer
Sügavusmõõtjast loobud, saab teha küll
Kas see on tellimus? Ennegi sõgedaid asju tehtud, mis see pisike supler nüüd....
Edasijõudnud muide kasutavad mikromeetrit pitskruvina. Hea tihe keere, ei põru lahti.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.