Postitused: 183
Teemad: 12
Liitus: Jan 2005
Maine:
3
Aitäh hea nõu eest! Autorattad tõesti suured, raam läheb jalasest saati nurga alla, piduritrumleid pole enam lahedalt võtta ja pole millegi peale pista. Täisrehvi kaalungi, kuid seni nähtud ei paista selle raskuse all vastu pidavat. Maad, mida läbida on pisikesed, sestap pole väga über ratast vaja. Kui saaks m'ne haakeriista 6 tollise või lihtsaltt mõne rauast jupstüki. Täna lohistan jalase peal, raske on.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
samad pisikesed on täiskummiga ka müügil.
kui hind ei sobi, siis nende velg ju pooleks polditav. seega võib tavalise kummi kasvõi betooni täis valada ja siis veljepoolikud külge poltida.
võib-olla piisaks ka montaazhivahust.
Postitused: 3,044
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
Lasnagorski Magaziinis oli saada täitsa normaalse hinnaga täiskumm-rattaid aga minu mälu järgi enamus liiga kitsad, et suuremat massi maa peal hoida...
Kui sul vahemaad pikad pole, siis oleks variant ka 100+mm raudtorust või mõnest gaasiballoonist laiad rullid alla teha? Saad nii liigutada kui ka muru rullida.
Ma isiklikult pöörduks siinse foorumlase h2rra poole, kelle lasnakoski on täis iseehitajale imelisi asju.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 6,901
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(30-10-2018, 21:40 PM)diesel Kirjutas: võib-olla piisaks ka montaazhivahust.
Kindlasti ei piisa.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
no võib-olla tõesti. samas käis vist siit foorumist kunagi läbi mingi video, kus autokumm vahtu täis lasti ja siis sellega ringi sõideti.
mingi kreissaag on auto kõrval ilmselt üsna alamõõduline. seepärast pakkusin.
Postitused: 1,302
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
02-11-2018, 21:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-11-2018, 21:17 PM ja muutjaks oli
Mahno.)
Seni, kuni paremat pole, võid elu kergendamiseks jalaste alla mõne kolmveerandise või jämedama toru visata - liigub palju kergemini. Kolmest-neljast torust jätkub - kahe peal seisab saag, need, mis alt välja tulevad, tõstad ettepoole jälle. Ürginimese tehnoloogia küll, aga ikka parem, kui päris "lohisti".
Postitused: 1,585
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Ehk on keegi, kellel villand russi vedavate esirataste (5 poldiava) jalus vedelemisest, tegelikult sobivad ka T-40-e omad (8 poldiavaga), mitte kinnised, ikka need, millel kilp on poltiga kinnitatud. Veel paremad on koos poolpiduste rehvidega ja asuvad Pärnumaal.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 3,142
Teemad: 60
Liitus: Jan 2003
Maine:
35
Kui kellelgi on suuremas koguses kasutatud, kuid ilma õli ja porita jahutusvedelikku, ehk antifriisi või tosooli üle, siis olen huvitatud. Küttesüsteemi mahtu on 2500l... selle -10c peale tempimiseks on vajalik kogus min. 600l.
ps. Hulgihindadega olen kursis, aga kui keegi soovitab veelgi soodsamat, siis kuulan huviga.
Postitused: 2,962
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
Mina küll ei topiks tundmatuid vedelikke kokku.
Võta keemiakaubandusest tavaline valge monoetüleenglükool ja ikka parem kui tundmatu kokteil. Need keemilised reaktsioonid võivad üllatada.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(07-11-2018, 00:39 AM)spitfire Kirjutas: Oleks tarvis ühte vihmaveetoru põlve, sellist nagu pildil. Läbimõõt 10cm või natuke vähem. Kunagi toodeti neid viimsis, aga seda mõõtu enam mitte.
Või oskab keegi soovitada kust sellist vigurit küsida.
Siin ühel 20tk müügis
https://www.kuldnebors.ee/82308991
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!