Postitused: 147
Teemad: 25
Liitus: Dec 2009
Maine:
1
Päris kurjalt vaatavad ülevaatuspunktis rehvimõõte. Mul maasturil all õige mõõduga mudarehvid ja päris hoolega vaadati neid, enne pole nagu tähele seda pannud, lisaks norivad turvavööde tagasitõmbamisega.
Postitused: 2,987
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Laske esindusest tüübikinnitus välja ja see määrab asja ära.
Postitused: 1,842
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(01-11-2018, 17:43 PM)MeelisV Kirjutas: Laske esindusest tüübikinnitus välja ja see määrab asja ära.
Sellega võib Maanteeametisse minna proovima et nad vastava margi/mudeli juures paranduse teeksid - ülevaatust paraku esinduse paber läbida ei aita kuna seal vaadatakse ainult arvutist mnt-ameti andmeid.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 347
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Maine:
11
Käisin täna oma kastikaga ülevaatusel.Rehvidele ei pööratud vähimatki tähelepanu kuigi all selline mõõt mida
ukseposti peal kirjas pole.Irises ainult esiraua peal olevate tuledega aga tõmbasin igaks juhuks pistiku lahti enne.
Mul kolm tuld raua peal ja meie maal see pole lubatud,ka ei tohi lisatulede sees olla parktuld.
Ühesõnaga kvalifitseerusid mulaažiks.
Teine kobin oli tagapiduritega.Kässer ideaalne,sõidupidur nõrgavõitu onu arvates.Selgitan,et kui 200-300kg koormat
peal siis pidurid OK,et regulaator või nii.Onu soovitas regulaatorit sättida.Ma räägin,et kui ma selle tühja autoga
parajaks timmin siis koormaga lähevad loha ja ma sõidan ennast puruks libedaga.Mõmises midagi targutamisest ja
lasi läbi.
Postitused: 320
Teemad: 3
Liitus: Jan 2015
Maine:
5
Ma arvan, et viimasel ajal see nokkimine on pigem sellest, et ülevalt poolt on tulnud konkreetsemad käsud ja kõik kardavad oma perse pärast. Kaamerad üleval, MNT kontrollid jne. Varem mingisuguse tilu-lilu pärast nokkima ei hakatud, suhtuti inimlikumalt, riik lihtsalt keerab kruvisid koomale. Näituseks minuni on jõudnud usaldusväärne info, et MNT seltskonnas on lausa inimesed, kes kammivad kohalikke autondusega seotud foorumeid läbi ja kui sealt leitakse mingi jutulõim, kus x kodanik avalikus foorumis kajastab oma auto ehitust, millest tulenevalt mõni tehaseseade küsitavaks muutub, siis tehakse vastav märge registrisse. Edasi võite juba ise mõelda...
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kevadel on valimised. võib ju parteidele küsimused saata, et kas keegi ehk plaaniks maanteeametile ja bürokraatiale üldisemalt, päitseid pähe panna.
Maine:
5
Ära kahtle, ma ei pea silmas neid registreid, mis avalikult kättesaadavad on.
Maine:
5
Ei ole. On ekslik arvata, et MNT ja ülevaatuspunktide vahel omavaheline suhtlus puudub. Ma ei ürita siin mingit vandenõuteooria teemat algatada aga nagu ka ennem mainisin, siis ise tean vähemalt kahte juhtumit reaalsest elust, mis seda tõestavad. Ja ma tegelen antud valdkonnaga igapäevaselt, mitte ei ürita siin ennast läbi klaviatuuritoksimise huvitavaks teha.
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
01-11-2018, 23:05 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-11-2018, 23:08 PM ja muutjaks oli
veix__.)
Maanteeameti ja ülevaatuspunktide vahel loomulikult toimub suhtlus, sisuliselt ülevaatuspunktid täidavad Maanteeameti poolt antud ülesandeid ja maanteeamet on "boss". Ülevaatajad käivad ka Maanteeametis koolitusel.