Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(05-11-2018, 18:25 PM)robinson Kirjutas: Auto väga ilus aga oleks mul 65 000 eurikut, ostaks endale uue mersu, mitte mänguasja.
Saaksid 65 kilo eest hunniku si..a millega sulandud halli massi ja mõne aja pärast mädaneb aia nurgas kuna remontida ei jõua ja ükski eit sinna ei istu
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 427
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
(05-11-2018, 18:25 PM)robinson Kirjutas: Auto väga ilus aga oleks mul 65 000 eurikut, ostaks endale uue mersu, mitte mänguasja.
Kõige lollim postitus siin foorumis aegade jooksul.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
05-11-2018, 21:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-11-2018, 21:29 PM ja muutjaks oli
Formika.)
Minu ema oli enne 1961 aasta rahareformi Võru maakohtu sekretär ja teenis 300 rubla kuus. Ehk selle valemiga tänapäeva tõstes 0.20 € kuus. Ehk 1958 a. kui mina sündisin pidi ta ZIM-i saamiseks 53 kuud töötama. Kui võtame 65 000 ja jagame 53 kuuga saame 1226.-€, mis on tõenäoliselt tänapäeval ühe Maakohtu sekretäri palk. MOTT, ehk mida oligi tarvis tõestada.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(05-11-2018, 21:37 PM)robinson Kirjutas: Sain aru, et õiglane hind.
Tegelikult ei ole õiglane. Tehase auto tuli liinilt, restaureeritul on iga juppi kordi ja kordi peale-maha kruvitud, sobitatud, puhastatud, värvitud jne....
Seega on panus restaureeritud autosse kordades suurem.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,892
Teemad: 36
Liitus: Sep 2013
Maine:
78
19-11-2018, 16:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-11-2018, 16:59 PM ja muutjaks oli
Formika.)
Sain siis kätte musta ZIM-mi Vanasõidukiks tunnustamise akti. Kui algul räägiti 99,8% originaalsusest, siis pärast fotode uurimist jäi sellest järele ainult 97,39%. Mis siis valesti läks.
1. Esiistmetel puuduvad keskõmblustel heledad randid ja seljatoe lõige muudetud. - 0,5 punkti. Ei oska kommenteerida ja ümber tegema ei hakka.
2. Puuduvad uste allääres sisseõmmeldud randid, papid salongis eesistujate jalgade juures kaetud kunstnahaga. - 2 punkti.
Ka ei oska kommenteerida ja ümber tegema ka ei hakka.
3. Suunatule kangi vars aaderdatud - 0,5 punkti. Ehk ühesõnaga vars sai tehtud puiduimitatsiooni, nagu armatuur. Ei hakka muutma.
4. Puuduvad peale õmmeldud kummimatid põrandakattel. Ja materjal ka tänapäevane -2 punkti. Põrandakatte materjali tuleb uurida, kui leian, vahetan välja ja kummist katted võib ka sinna peale õmmelda.
5.Sisepeegli korpus aaderdatud -1 punkt. Seda muutma ei hakka.
6. Veljed musta värvi -3 punkti. Väga vaieldav. Internetis on pilte, kus mõningatel isenditel on mustad veljed.
7. Generaatoril puudub õlitusava kate - 0,5 punkti. Kui kellelgi on võiks välja pakkuda.
8. Esituledel vaakumelemendid asendatud hõõglampidega - 2 punkti. Neid ma teadsin, aga ei õnnestunud kuskilt saada.
9. Kaasaegne juhtmestik, osaliselt isoleeriga mähitud, jagaja kaanel kummiotsikud kaasaegsed - 1 punkt. Juhtmestik, pidi nagu õige saama, no lutid tuleb lihtsalt ära vahetada.
10. Starteri musta värvi nupplüliti uuemast aastakäigust. Pagasi ja mootoriruumi valgusti jalad peavad olema värvitud, mitte tsingitud. Geneka rihm kaasaegne - 1 punkt. Rihmasid mul vanu on, starteri nupu võib ka valge vastu vahetada ja tulede kinnitused mustaks värvida.
Heal juhul võib asja parendada 3-4 punkti võrra, järgi jääb -10, protsent 98. Suurt võitu pole aga tahaks paremat. Eks selle loo peategelase Faetoni juures püüan neid vigu vältida. Aga see tuleviku muusika.
Postitused: 204
Teemad: 4
Liitus: Nov 2017
Maine:
7
Vaakum elemendiga tuled vene autol? Meenub,et ameerika autodel olid sellised väga tavalised(tootja Edison electic?).Venelane tegi mingeid analooge aga neid on väga vähesed oma silmadega näinud või ka käes hoidnud.
Nii palju kui ZIM pildilt näinud olen on kõigil juba hõõgpirniga tuled sees.
Velje värvi osa: isegi vanadelt piltidelt leiab täiesti musta värvi velgi auto alt. Ei oska öelda, kas veljed olid tehase või omalooming pildi tegemise ajal.
Postitused: 204
Teemad: 4
Liitus: Nov 2017
Maine:
7
Kindlasti tõestab, kui tegu on koosteliini fotoga või audentne pildimaterjal. Midagi ei tasu kerge käeliselt kõrvale heita.
Postitused: 1,230
Teemad: 80
Liitus: May 2007
Maine:
20
Mul on vaakumelemente umbes neli olemas koos tulekorpustega. Tõsi - need on udutulele omaselt kollaste klaasidega aga täitsa sovjeti toodang.