Postitused: 753
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tervist.
Mul tuttav tegi avarii ( sõitis paarkümmend meetrit ehituse piirdetara maha ) , kuskil Kolde puiesteel politseimaja lähedal , politsei tuvastas joobe ja nüüd kuu möödas ning resultaat - rahaline karistus 900 € , juhtimisõigus jäi alles ning kindlustus taastas oma kuludega piirdetara , kuidagi väga leebe suhtumine joobes avarii põhjustajasse , või kuidas Teie arvate ?
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(22-11-2018, 13:55 PM)edvard Kirjutas: kuidagi väga leebe
Kindlustuse regress tuleb aeglaselt, aga kindlalt.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(22-11-2018, 17:02 PM)alfredo Kirjutas: Naljakas kontor jah. Kuskil on kunagi seadistatud üks pisike kompuutrike, mis automaatselt häid "pakkumusi" hakkab laiali saatma, kui vastavad kuupäevad lähenevad. Suhteliselt geniaalne lüke. Peaaegu nagu spämm, aga riiklike seadustega kaitstud. Eks paljud neelavad konksu alla ka ja pappi voolab.
Sellel ajal kui Iizi alustas, polnud kuskil taolist võrdlusteenust saada ja ta oli ainuke ning väga tänuväärne tegevus. Kui tollel ajal kindlustuse hindu teada tahtsid saada, pidid kas helistama või pigem kõik kontorid ise läbi kammima. Igasugu kindlustuste meeldetuletustest võisid und ainult näha. Pole siin mingit konksu, mugavused maksavad ja äri on äri.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Iizi alustamise ajal polnud ühelgi kindlustusel e-poodi ning see toimis, praegu vaatad iizist pakkumisi ning ostu sooritad juba väljavalitu enda e-poest, lihtne ja soodne.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 753
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Ei . Enne kui autost välja sai oli politsei kohal , joobe tuvastamised ja muu juurdekuuluv tehti kui peab , auto Rahumäe tee 6 hoovipeale evakuaatoriga .
Sell veel undas - kurat , üle tunni pidin ootama , enne kui auto kätte sain , et politseis on kõik sellised munnid , kiusavad vaest joobes avarii teinud juhti .
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Natuke on tõusnud jah, aga mul vaid 6 eur/aasta. See on küll ulmeline kui summa kordades on tõusnud.
Postitused: 334
Teemad: 4
Liitus: Jul 2004
Maine:
1
Täiesti mõistusevastasel ja reaalsuspiire nihutaval kombel on mul kindlustus sellel aastal
võrreldes eelmise aastaga hoopis odavamaks läinud. Ja mitte mõned sendid vaid lausa 92.- vs. 78.- euri.
Postitused: 426
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
4
Jah if premeerib vanu kundesi 3x tõusuga,tuli uus poliis meili peale detsembris .Saatsin kirja vastu , miks nii järsk tõus?Saatsid uue poliisi oli 3 x odavam.Tegin Ergos , oli veel odavam.....
Tglt teeb if sama trikki nagu EMT /Telia kunagi.Lihtsalt on palju inimesi kes ei vaata hinda ja maksavad jätkupoliise tuimalt,"ma ju kogu aeg seal teinud , nad teevad hea hinna", mul oma tuttavaid palju selliseid,eriti vanemad inimesed.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
Ma otsin iizi-st alati kõige odavama pakkumise nt kadett d-l 1,8 85 kw on 6 kuud 17 eur-i,manta oli 21 eur 6 kuud
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 308
Teemad: 21
Liitus: Jul 2005
Maine:
3
(10-01-2019, 08:30 AM)hundu615 Kirjutas: Ma otsin iizi-st alati kõige odavama pakkumise nt kadett d-l 1,8 85 kw on 6 kuud 17 eur-i,manta oli 21 eur 6 kuud
Oled kindlustusfirmade kodulehelt üle ka kontrollinud? Iizi võtab viimasel ajal kõvasti vahelt.
Bedford Blitz CF350 Madel(1980), K-750m(1965), GAZ 21(1964), GAZ 66-01(1977)
Postitused: 1,774
Teemad: 74
Liitus: Sep 2001
Maine:
14
Vaatasin kah paar nädalat tagasi postkasti potsatanud IFi poliisi pikendamise arvele otsa. Ja võrdlesin. Raiped küsivadki sama perioodi eest rohkem raha kui ise lkf lehel võrdlevad pakkumised ette võttes. Lõpuks otsustasin üldse teha liikluskindlustuse Swedbankis, kuna nende hind tuli oluliselt parem kui kõikide lkf lehel pakutavate kindlustusfirmade omad.