29-07-2016, 23:06 PM
whatever, peaasi et funkab ei hakand detailidesse laskuma, pole arvutifoorum siin.
(26-10-2016, 17:07 PM)samodelkin Kirjutas: Tõenäoliselt ma väga ei eksi, kui arvan, et varsti tuleb meil kõigil see kahjum kinni maksta...
http://majandus24.postimees.ee/3886809/l...1461163607
Millal me võiksime kuulda uutest tariifidest? Uuest aastast?
(27-10-2016, 19:40 PM)alfredo Kirjutas: No selle LKF-i kalku peale ei tasu küll pahane olla, kuna isegi mina, ja arvatavasti ka sina saad sealt üsna soodsa hinna võrreldes igasugu vahendajatega. Isegi mõne kindlustusfirma lehel olen teinekord suuremaid numbreid näinud, kui seal kalkuleerides, kuigi loogiliselt võttes ei tohiks sedasi olla. Üldiselt võib muu segaduse kõrval tolle asjaga üsna rahule jääda.see on siiski nn otsimootor, millised on kindlustuste vahendajatel juba tõesti iidamast-aadamast ajast olemas (nt iizi). LKF lehelt saab lihtsalt teada, kuidas eri seltside hinnakujundused on - sama info annavad ka vahendajad (iizi tänaseks vähemalt 11..12a). Ostma peab LKF puhul (ja võib ka vahendajate puhul - nii säästab 5..10%) ikka reaalselt seltsilt. LKF hinnad ei saa seltside omadest erineda, kuna need pärinevad ju otse sealt
(12-08-2017, 17:03 PM)Romka Kirjutas: Täna on käesoleva aasta kõige kuumem päev. Tahaks sõita mõne garaazis seisva mopeedi või rolleriga, aga ei saa, sest kindlustust teha ei lase. Arvele võtta ka ei lase. Perjoodiks valisin üks kuu (makse tuli 2,85), aga viskab errori. Mõistus otsas.Kui sõiduk ajutiselt arvelt maha võetud või ajaga ise läinud siis saab 1 kuu kindlustust teha ainult omanik büroos. Vähemalt eelmine suvi oli nii kui oma ajutiselt arvelt maas olevale masinale kindlustuse tegin, et viimast transportida. Netis ise teha ei saa ja see info oli isegi täitsa kuskil mustvalgel kirjas. Vähemalt mulle ei tulnud see üllatusena.
(12-08-2017, 18:03 PM)mossepower Kirjutas: Kui sõiduk ajutiselt arvelt maha võetud või ajaga ise läinud siis saab 1 kuu kindlustust teha ainult omanik büroos.
(13-08-2017, 21:33 PM)hulgus Kirjutas:Väga hea nõuanne, lähiajal ongi vaja autot jälle läbi liikluse liigutada ja siis proovin telefonitsi kindlustuse teha.(12-08-2017, 18:03 PM)mossepower Kirjutas: Kui sõiduk ajutiselt arvelt maha võetud või ajaga ise läinud siis saab 1 kuu kindlustust teha ainult omanik büroos.
Saab ka netis teha, märksõnaks: räägi inimesega, ehk vanaviisi telefoni tõstes. Kui tüv puudu, siis vaid 30.päevaks.
Ja saab ka võõras teha, küll mitte just igas firmas.
(14-08-2017, 11:14 AM)spitfire Kirjutas: Siis selline kepp ongi vä ?
Kui kone on ajutiselt arvelt maas..., et tagasi arvele saada:
1. pean esmalt tegema 1 kuu kindlustuse,
2. siis läbima ÜV
3. ja alles siis saan teha sellise perioodiga kindlustuse nagu oleksin soovinud ?
Mõttetu. Miks ma kohe näiteks 6 kuud ei või teha ?