Postitused: 650
Teemad: 48
Liitus: Jul 2003
Maine:
6
Ruume on kolm 9m2 6m2 ja 4m2 ühesõnaga pisikesed, ja iga mm on arvel põranda kõrguse aspektist sammuti. Kui kellelgi on mõnd targemat konstruid pakkuda andke teada. Sai lihtsalt kunagi aastaid (15a on väga kärmelt kadunud) tagasi üks elektriga köetav põrand sarnaselt ehitatud ja see sai väga hea. Seekord peaksid 20mm torud sisse minema sellest ka topeltkipsiribade vajadus.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Kas siin foorumis on meistrimeest kes teeks mulle valmis hüdromootoriga ja saeplaadiga süsteemi? Nimelt projekt 2 küpsemas peas. Mul haavad vaja katlapuuks teha, max diameeter 60cm. Halumasin peab suutma max 60 läbi lõigata ja 6ks lõhhkuda.
Vajas siis ainult seda saeplaadi hoidikut kus läheb 8ccm hüdromootor ja 24"saeplaat külge.
Kuna treitööd pean niikuinii tellima, siis maksaks kellelegi kellel võimalik see töö ära teha.
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
17-02-2019, 12:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-02-2019, 12:41 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
(16-02-2019, 14:29 PM)pvr Kirjutas: Talade peale 22mm osb, reflektor kile ja peale tavaline kile, 150mm laiad põrandakipsi ribad kahes kihis ja vahele küttetorud, vahed lähevad täis isetasanduvat, kipsi peale ka õhuke kiht isetasanduvat ja peale keraamiline plaat?
Kas mu mõttekäigus on midagi põhjalikult valesti.. puudu või üle.
kui põrand esimesel korrusel (millele kile justkui viitab?), siis ma saadaks talad lahkelt "kurele" ja teeks viisaka ja igikestva betoonpõranda. Saab ka soojusinertsi. Välistarindis klassikalised lihtsad lahendused ja materjalid.
kui ikka taladele kiire ehitamise soov, siis nimistus on puudu soojustus ja nn "reflektorkilet" (mis iganes ta on) ei vaevuks ma panema - aga kui on usku, et see miskitpidi soojuskiirgust peegeldab, siis võib muidugi panna
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Tee arvutused läbi. Selleks on Sul oluliselt suurema mahuga mootorit vaja. Näiteks 65ccm mootor annaks 250 bari juures juba enamvähem vajaliku väände välja. Veel parem oleks 80 ccm/r mootor et saaks rõhu tuua 200 bari kanti. Viimasel juhul oleks ka õli kogus suht mõistlik 50 l/min.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(24-02-2019, 18:49 PM)diesel Kirjutas: oskab keegi juhatada, kust ja/või mis nime alt säherdust asja otsida.
https://www.grube.eu/forestry/timber-har...ing-wedge/
http://www.metsatooriist.ee/33-langetuskiilud
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Isegi need kirvega löödavad töötavad hästi. 2 kiilu teevad head tööd juba. Ja kui kiil lõpus juba, siis aitab saega suurema kiilu lõikamine mõnest tihedamast puidust.
Sai uuritud neid pushereid. See logosoli odav arendab 500kg tõukejõudu ja 840eurone arendab 3 tonnist tõukejõudu...
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
aitüma! vaja kohe mõtlema hakata.