Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
14-03-2019, 21:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 14-03-2019, 22:02 PM ja muutjaks oli
13piisab.)
(13-03-2019, 20:38 PM)Qunts Kirjutas: Müüja: Kui soovid vaadata Tallinnas maksa 10€ või sõida ise Tartusse.
...
Sellist müümis taktikat kuulsin täna esimest korda oma elu jooksul kuigi olen äri teinud juba pea 30 aastat
kui kuulutuse linki jagad, siis helistaksin kah ja vaataks, mis Tallinas vaatamine mulle vaatamine maksab. Ning kas nt Koplis, Lasnamäel ja Mustamäel on vaatamine mulle samas hinnas
...ja äkki on foorumis veel inimesi, keda selline lähenemine lõbustab - saaks koostada "üle-Eestilise vaatamise hinnakirja"!
kui kõnesid rohkem tuleb, siis kirkam kriit taipab ilmselt ka rääkimise tasuliseks muuta!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 2,101
Teemad: 91
Liitus: Sep 2009
Maine:
21
Kas keegi on leidnud internetist sõnnikulaotaja ROU 4/6 kataloogi? Oleks hädasti tarvis...
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Maine:
38
ma leidsin väikse vihi ehituspoe kolme millist trossi ja ajasin kõrisse.
külge panna enam ei näind, aga loodetavasti toimib.
kõri on küll vilets, aga küllap mingi aja ikka toimib veel.
aures on g400. kallur. mõningane kajastus ka siin foorumis.
juutuubis paar törtsu videot ka olemas.
Postitused: 443
Teemad: 19
Liitus: Jun 2002
Maine:
9
Plaan lasta paigaldada igapäevaautole kärukonks. Konksu otsa läheks tavalised järelkärud, nt tankla rendist, tuledega rattakndur jms. Ei näe ette vajadust automaja vedamiseks. Küsimus: kas oleks mõistlik kohe lasta 13pin elektrisüsteem panna või piisab sellise kasutuse korral lihtsast 7pin süsteemist? Kas rendikärudel võib ette tulla 13pin pistikuid?
Postitused: 971
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Mina ei ole ausaltöeldes 13 pin pistikuga käru näinudki ja oma autole lasin ka eelmine aasta 7 pin paigaldada, kui niikuinii ei kasuta siis ei ole mõtet sinna stange alla oksüdeeruma liigseid juhtmeid vedada.
Postitused: 2,101
Teemad: 91
Maine:
21
Igal juhul pane 13 pin pistik! Näiteks juba seepärast, et kui kärul ka samasugune, on sul ka tagurpidikäigu tuled haagisel, mis on ülioluline. Vajadusel võtad ülemineku, saad ka teist edasi kasutada.
Aitan seadmete monteerimis ja demonteerimistöödel ning konstruktsioonide ehitamisel
www.ransar.ee
info[ät]ransar.ee
51934170
Postitused: 320
Teemad: 3
Liitus: May 2012
Maine:
4
Pane ikka 13 pinine. Üleminekut saad ju alati kasutada.
Mul vana suvila oli 7 pinine ja uus on ka seitsmene. On ka teine pistik laadimiseks jne, see ka 7ne. Aga olen saanud ka rendi käru 13 piniga, vahetükk oli õnneks kaasas
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Vahetükid on olemas nii 7-13 kui ka 13-7
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!