Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
küllap me kõik oleme noorena kõvad mehed olnud.
ja loomulikult olime ka kõige targemad.
vanemate manitsusi-õpetusi ei kuulanud juba põhimõtte pärast.
päriselus on igal liigesel-lihasel-... oma kindel ressurss.
ühel hetkel saab see otsa. meditsiin natuke aitab, aga mitte piisavalt.
mõttetult suure saega saagimine on iseenda ressursi raiskamine.
õigustusi muidugi leiab alati.
Postitused: 5,368
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
75
Vanasti laasisin isegi Druzbaga kuuse oksi. No ei olnud muud saagi,ei olnud. Mäletan,et isa sai Metsakombinaadist nädalavahetuseks vana suure Partneri (R17,R18),sellega kaasa paar vene ketti millel olid hambad nii kulunud,et pea-aegu ei olnudki. Vaat siis olime õnnelikud. Aga kuna ketid olid läbi,ei saanud pikalt midagi teha..
Nüüd teen igat tööd vastava saega. Langetan suurega,laasin kõige kergemaga mis parasjagu töötab. Suuri notte tükeldan võimsa saega. Häda pole midagi.
Druzba saag oli kõige efektiivsem vana palkhoone tükeldamisel. Ei lugenud isegi naelad. Palgid olid mullased ja savised,krohvigi iga prao vahel. Aga paremat asja ei olnud selle töö jaoks. Töö oli vaja ära teha.
T.
Postitused: 116
Teemad: 27
Liitus: Aug 2007
Maine:
0
Kust sellele 36 husqile juppe tellisid. Mul ka tarvis. Ideaalis vôib ka tervet saagi pakkuda.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
mul on siiralt hea meel, et kaks hitachi saagi kiirelt ära lagunesid ja remontimine mõistusevastaselt kallis oli.
võib-olla juhtusid mulle õnnetud eksemplarid või mudelid. võib-olla kõik teised sama nime all müüdavad asjad on head.
aga igaks juhuks enam hitachi nimega asju osta ei taha.
no ja siis õnneks läksin ja ostsin echo.
Postitused: 1,067
Teemad: 29
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Ajasin ka oma 254xple elu sisse.Jäi seisma siis,kui ostsin elektri sae.Avastasin tähiku alt pluss ja miinus märgid,mida sealt regullitakse?See mul esimene saag peale Uraali,ostetud veel rublade eest.Peale kettide ja plaadi pole rohkem varuosi nõudnud.
Postitused: 395
Teemad: 6
Liitus: Feb 2019
Maine:
4
Mis on pikimootoriga sae eeliseks? Ei ole varem neile tähelepanu pööranud.