28-03-2019, 20:34 PM
(28-03-2019, 19:52 PM)Inri Kirjutas:(28-03-2019, 19:28 PM)huvi5 Kirjutas: Eestlane ei osta mingit aspenit...
Ilmselt ma siis pole eestlane . Ma ostan seda ainult 300+ liitrit aastas. Viimsis ka ei ela... naabrid kaugel ja lapsed pole ka sellepärast näljas, et aspenit ostan. Ps: töötan metsas ja alates sellest kui ksf. Veix_ mulle ühe kanku prooviks tõi olen seda kõikides saagedes kasutanud.
Aamen selle peale! Käisin tõin just praegu 21.90 eest riistamarketist nädalavahetuseks kankutäie. Ja 5 liitrit ketiõli ka. Sest ma teadsin, et seal on ja ei hakanud homse teekonna Nõmme-Harutee-Linnamäe-Pürksi peale "riskima". Ma ju tõesti ei tea, kas teeäärsetes tanklates ja poodides alkülaatbenssu müüakse - infosulg! Keilast ju saaks sealt saepoe angaarist (vist?) aga kes see viitsib sealtkaudu tööpäeval sõita.
Ahjah, Husqvarna meestele toodetakse Rootsis suisa spetsiaalset selle parima XP-õliga segatud alkülaati: 76,16€ 25 liitrit kannutäis Göteborgis Ajab ju "närvi"? Eesti on ikka siiani täielik pommiauk, ääremaa ja endine sotsriik ja see ajab tegelikult lausa marru! Kui palju ma olen seda püüdnud käidud 150+ Euroopa sadamas selgitada, et me oleme väga vana kultuurrahvas, puhtsa eurooplased. Lõpuks hakkavad uskuma ja ise ka juba mõtled...