Postitused: 1,171
Teemad: 55
Liitus: Mar 2012
Maine:
18
Räägitakse, et murutraktoritele, trimmeritele, saagedele ei sobi see BIO 95 kütus. Ma ei saa täpselt aru kas peab minema 98 peale üle, vältimaks nende rikkeid.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Ära kuula külajutte, loe oma masinate kasutusjuhendit. Minu muruniidukil oli lubatud kuni 15%, aga 95-ga käivitub ja käib nii sitasti, et kasutan ikka 98-t
Postitused: 4,695
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
just raadios räägib ja tunnistab,et 95 on solk(lühikokkuvõte).murukad ja trimmerid ja muu väike tehnika ei soovitata üle kuu aja seda sees hoida paagis,kogub vett ja pole mootori tervisele hea.
Postitused: 691
Teemad: 58
Liitus: Nov 2003
Maine:
1
Kuidas on bensiin 95ga olukord Leedus ja Lätis hetkel ? Saab paremat kraami kui Eestist ?
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Eesti kütus peaks enamuses Leedust tulema.
Postitused: 329
Teemad: 0
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
Honda väikemootor,kasutanud koguaeg 98-t.Nüüd mingi aeg hakkas paagikorgi alune kummitihend sulama või midagi sarnast,igatahes paak on pealt mustaks värvunud.
Olerex vs alexela.
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tervist .
Tankisin eile seda uut eurobenziini , Alexela 95 ( kummaline , alexela automaattanklates 98 kangusega bensiini pole , miks küll ? ) , eilne teekond oli enamuses mäest alla ja mingit vahet eelneva bensiiniga ei tunnetanud , täna hommikul seevastu oli tunne , et mu Opel Astra l oleks nagu üks silinder ära võetud , Tabasalu mäest sõidan tavaliselt üles kolmanda käiguga , täna tuli kasutada teist käiku , autol pole jõudu ja viienda käiguga sai vaid kiirust hoida , kiirust lisada , no pole mootoril jaksu . Autoks siis Opel Astra 1,6 52kW .
Edvard .
Postitused: 6,913
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tere .
Ma nii eakas küll juba et muinasjutte ei usu , ehk see Alexela "napsuvaba" kütuse väide kuulub minu jaoks reklaamirubriiki . Küünlavõtmel sain kandid maha , "astma" küünaldele padruniga ligi ei pääse , aga kindlasti vaatlen küünlaid .
Edvard.