Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
Osadel kütteseadmetel mis muudavad töö käigus temperatuuri on peal termokleepsud (ohutuse pärast) mis muudavad värvi vastavalt seadme temp. -le, näit. must muutub punaseks. Mis materjaliga tegu ning kas seda kuskilt osta ka saab, pean silmas veidi suuremas formaadis et soovitud asi sealt välja lõigata.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 47
Teemad: 1
Liitus: Aug 2005
Maine:
0
Oskab ehk keegi aidata. Vaja leida kastmispump. Eelnevalt olen kasutanud üht kütusepumpamiseks mõeldud pumpa, aga see ei kesta üle paari aasta. Probleem selles, et vee anum asub kõrgemal, kui kastetav pind ning enamike proovitud pumpadega jookseb anum tühjaks vaikselt. Pump siis peaks olema selline, mis töötab vaid hetkedel, kui vool taha tuleb ning seiskamise ajal ei jää nirisema vesi voolikutesse.
Postitused: 655
Teemad: 25
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
Sa vajad kummist impelleriga pumpa
Postitused: 4,440
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat:vee anum asub kõrgemal, kui kastetav pind
Kui kõrgel, kas vooliku otsa ei saa siiis veel kõrgemale panna? No kasvõi kolme meetrise luuavarrega.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Pane ühesuunaklapp vahele ja kasuta misiganes pumpa! Mul on ka üks 220V pump üleliigne, täitsa uus tundub olevat.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Pane tavaline hüdrofoor.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(10-04-2019, 15:00 PM)null Kirjutas: Oskab ehk keegi aidata. Vaja leida kastmispump. Eelnevalt olen kasutanud üht kütusepumpamiseks mõeldud pumpa, aga see ei kesta üle paari aasta. Probleem selles, et vee anum asub kõrgemal, kui kastetav pind ning enamike proovitud pumpadega jookseb anum tühjaks vaikselt. Pump siis peaks olema selline, mis töötab vaid hetkedel, kui vool taha tuleb ning seiskamise ajal ei jää nirisema vesi voolikutesse.
Täpsusta mis süsteem sul on. Kas lihtsalt lased voolikust vett või on mingi peenem teema? Tilkkastmine, koguse pealt või veel midagi muud?
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
10-04-2019, 21:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-04-2019, 21:10 PM ja muutjaks oli
JaakH.)
Suutsin tabada kivi Seat Alteaga millel on mootoriks 2.0l 103kW Löögikoht pole suur vaid pikk kriim kust immitseb õli. Ja küsimus kas annab nt lappida millegiga või tuleb uus õlivann (kasutatud) osta. Mõtlen lappimist nii et õlivanni ei pea alt ära võtma. On olemas mitmesuguseid kahekomponentseid liime mul
Tänud vastajatele
Veel pole maha löödud
Postitused: 1,407
Teemad: 19
Liitus: Aug 2008
Maine:
37
Puuri auk ümmarguseks ja kummist sobiv punn ette.