17-05-2019, 00:45 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-05-2019, 00:46 AM ja muutjaks oli Mart Laanelepp.)
Kõige lihtsam Workesti mehele helistada ja vaatama kutsuda, kui kinni maksad võivad nad käsikäruga ka kohale vedada segu
(17-05-2019, 12:17 PM)donn Kirjutas: Mul sai just eile töökotta 26,3 m2 põrandat valatud. Kuna ühe osa põrandast proovisin ise ära teha ja ei olnud saavutatuga rahul, siis lasin seekord asjatundja pulti. Nüüd olen rahul! Soovitan soojalt - endal vaeva vähem, tulemus kordades parem kui ise teha, kui põrandavaluskill on samal (olematul) tasemel nagu minul. Tulemus on iga senti väärt.
(17-05-2019, 12:17 PM)donn Kirjutas: Mul sai just eile töökotta 26,3 m2 põrandat valatud. Kuna ühe osa põrandast proovisin ise ära teha ja ei olnud saavutatuga rahul, siis lasin seekord asjatundja pulti. Nüüd olen rahul! Soovitan soojalt - endal vaeva vähem, tulemus kordades parem kui ise teha, kui põrandavaluskill on samal (olematul) tasemel nagu minul. Tulemus on iga senti väärt.Äkki saaks avalikustada sellise töö hinnasuurusjärgu.
(19-05-2019, 01:31 AM)Sten Kirjutas: Pikk puidust kuur/garaaž. 6m lai, 30m pikk, 3m kõrge. Kas on võimalik, mõistlik / millest ehitada kuuri poolitav vahesein/tuletõkkemüür, mis ka päriselt takistab tule levikut? Parimal juhul põlegu üks pool maha ja teine jäägu puutumata.
(27-05-2019, 18:41 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Millega töödelda kopterdamata betoonist mitte kõige tasasem betoonpõrand, et tulemus jääks sile ja kergesti puhastatav? Tegu on pisikese 3,6x6m garaaziga, sees väike kanal. Kõige lihtsam oleks plaatida aga suurema töökoja valmimiseni tuleb seal ka igasugust autode kallal nokitsemist ette ja plaat ei tundu piisavalt vastupidav. Ilmselt parima tulemuse saaks epopõrandaga? Epoga kogemused puuduvad, kas keegi oskab soovitada milliseid materjale kasutada või kes teeks Lõuna-Eestis?
(27-05-2019, 18:41 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Millega töödelda kopterdamata betoonist mitte kõige tasasem betoonpõrand, et tulemus jääks sile ja kergesti puhastatav? Tegu on pisikese 3,6x6m garaaziga, sees väike kanal. Kõige lihtsam oleks plaatida aga suurema töökoja valmimiseni tuleb seal ka igasugust autode kallal nokitsemist ette ja plaat ei tundu piisavalt vastupidav. Ilmselt parima tulemuse saaks epopõrandaga? Epoga kogemused puuduvad, kas keegi oskab soovitada milliseid materjale kasutada või kes teeks Lõuna-Eestis?
(27-05-2019, 20:47 PM)klemm Kirjutas:(27-05-2019, 18:41 PM)Mart Laanelepp Kirjutas: Millega töödelda kopterdamata betoonist mitte kõige tasasem betoonpõrand, et tulemus jääks sile ja kergesti puhastatav?
Omal kodus plaatisin. Tuli kõige soodsam. ... Lõpuks pika uurimise ja mõtlemise peale nägin plaadi müügi kuulutust ja oligi otsustatud.
(08-05-2019, 18:12 PM)13piisab Kirjutas: jätaks siiski tasapinna.Kas mosseteemas olevast pildist kabedamat versiooni ka on? Kanali serv tundub tsipake ebaharilik
(04-06-2019, 21:22 PM)diesel Kirjutas: miks on vaja toas põrandat kopterdada?Tibake parem, kui ilma. Eriti kui pead hiljem puitparketti vms jäigemat panema. Isegi korralikult silutud betoon ei saa ideaalselt siledaks.
(04-06-2019, 21:22 PM)diesel Kirjutas: miks on vaja toas põrandat kopterdada?