(28-10-2019, 23:57 PM)Mart69x Kirjutas: ...
Ürita nüüd mulle kui lollile selgeks teha, et kuidas saab see 5AH tunnine aku lõhkuda tööriista mida 4AH ei suuda mida ta siis niipalju rohkem välja annab või siis tõesti see, et saab 2 minutit kauem tööd teha saab saatuslikuks.
...
Boschi akukad põlevad elegandiliselt. Isiklik kogemus sõbra drelli loojakarja laskmisest on olemas. Kusjuures kiilus kinni lüliti sisemus nii, et ainutl aku eemaldamine tappis maha. Päästik ise vabanes, klemmid jäid kinni. Üsna ebameeldiv hetk 5 m kõrgusel redelil...
Garantii vahetas kobinata, olevat selle seeriaga ennegi juhtunud.
Aga ma ei pasunda igal pool, et Bosch sellepärast $itta toodaks.
Minule pole vaja 482 mudeliga pähe peksta. Kui austet ksf! oleks vaevunud mu kirjutisi mõttega lugema, oleks ta pidanud märkama, et minu arvates ei oleks Makita üldse tohtinud teha nii väikese kesta ja õblukeste mähistega mootorit ilma täiselektroonse juhtimiseta. Aga nad lootsid, et enamus keerab aastas paar kruvi ja selle elab aladimensioneeritud mootor üle. Ju neid asju mõned konteinerid liiga palju tehti
Nad ei tule selle pealegi, et kuskil on paarkümmend eestlast, kes sellega päriselt tööd ka teevad. Nendega tegelevad garantii (ja vajadusel juristid). Sigadus, olen nõus. Aga kellele kurdad?
Milwaukee on väga mõistlik valik, kuid mulle ei istu kuidagi kätte. Isiklik probleem laia kämbla ja lühikeste näppude pärast. Sama teema on uute Metabodega.
Minu arvates ei pea keegi Makitat kasutama - vaba ma ju. Osta, mida tahad. Kui paari ebaõnnestunud mudeli pärast on kogu valmistaja tooteperekond prügi, siis palju õnne: ei ole ühelgi tootjal laitmatu renomee. Kõigi asju on garantiis nähtud.