Postitused: 1,477
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
Seda 1 kuu kindlustust saab väga edukalt osta internetist. Peab pöörduma otse kindlustusseltsi lehele ja ei ole mingit probleemi kunagi olnud.Tehtud ja korduvalt. Ärge hirmutage inimesi.
Mul just alles detsembris riik teatas,et auto x on ajutiselt kustutatud. Ehk ikka hoolitsevad väga laiskade eest. LKF saadab peale esimest hoiatust silma pilgutuseta arve kindlustuse eest. GTO,mille ajutine peatamine lõppes ning vaatamata teavitustele unustasin selle uuesti maha võtta,sai omale sundkindlustuse kuuks tühise 89.- euri eest.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 10,716
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
128
Mupo ei muuda midagi - omaniku jäärapäisus ja süüdimatus koostöös oma heade partneritega tänaval liikuvate idiootide hulgast on selle ära vormistanud.
Siin tasub vahet teha, kas me räägime avalikus kohas kõigi kasutada oleval maal lösutavast utiilihunnikust või kellegi eramaal säilitatavast väärtuslikust säilikust.
Postitused: 2,942
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
30
Tegelikult ka või?
Vaatasid ikka seda saatelõiku?
Maine:
30
Koguja autodest räägiti just aia tagustest ja öeldi selgelt välja et on linna maal.
Maine:
30
Kodanikud oma maa omanikud ärge unustage et linnas on teised reeglid ehk ühiselu reeglid. Kui neid ei täida siis rikud, muid võimalusi pole.
Korrusmajade ees kus kohti on piiratud on iga liigne romu juba palju.
Ei ma ei ela ise sellises kohas aga ma mõistan seda probleemi.
Ja üks läbimäda sambasse kasvanud seest hallitav katkiste akende ja puuduvate detailidega "auto" ei ole ju vara ja väärtus.
Hetkel ju neid just teisaldatakse. Tervet "autolaadset" kogumit ei puutu hetkel keegi.
Samas kui ikka tüv puudub siis pole aktiivne liiklusvahend. Hobiauto? Aga siis leiab koha kus seda hoida 7 aastat ilma et segaks ühiskasutatavat parkimist.