08-03-2020, 17:28 PM
Mul Raplas vana muljus vasakut heeblit ja lükkas ratast ning ütles,et pidur kehvavõitu-ei hakanud spetsialisti õpetama ka ja ülevaatus loeti läbinuks(tsikkel oli K 750).
(08-03-2020, 17:57 PM)muska71 Kirjutas:Vasaku heebli all on enamusel mopeedidest senini sidur see vaevalt plokki vötab(08-03-2020, 17:28 PM)ahtos Kirjutas: Mul Raplas vana muljus vasakut heeblit ja lükkas ratast ning ütles,et pidur kehvavõitu-ei hakanud spetsialisti õpetama ka ja ülevaatus loeti läbinuks(tsikkel oli K 750).plokki läms ikka?
(08-03-2020, 18:37 PM)90Deville Kirjutas:vabandust jah ei süvenenud,no sel juhul kui nii juhm vend siis mille eest maksan?(08-03-2020, 17:57 PM)muska71 Kirjutas:Vasaku heebli all on enamusel mopeedidest senini sidur see vaevalt plokki vötab(08-03-2020, 17:28 PM)ahtos Kirjutas: Mul Raplas vana muljus vasakut heeblit ja lükkas ratast ning ütles,et pidur kehvavõitu-ei hakanud spetsialisti õpetama ka ja ülevaatus loeti läbinuks(tsikkel oli K 750).plokki läms ikka?
(21-04-2020, 22:34 PM)tõnn Kirjutas: Jawa velorexi korvil on ees valge ja taga punane gabariit tuli.Eluaegset sellest ehk ei määrata, aga ülevaatusele ja tänavale ei sobi. Suuna ja ääretuled peavad ikka oranžid, ehk merevaigukollased olema.
Kas oleks surmapatt kui need paremale suunda näidates vilguksid ja muul ajal põleksid?
(21-04-2020, 22:34 PM)tõnn Kirjutas: Jawa velorexi korvil on ees valge ja taga punane gabariit tuli.
Kas oleks surmapatt kui need paremale suunda näidates vilguksid ja muul ajal põleksid?
(22-04-2020, 08:41 AM)hulgus Kirjutas:See oleneb ikka sõiduki valmistamise ajal kehtinud nõuetest. Kui enne 1970. aastat valmistatud sõiduk, siis sisuliselt sobivad taha ka punased ja ette valged suunatuled. Heaks näiteks siinkohal on GAZ 21 ja ZAZ 965. Pole keegi neile veel kollaseid suunatulesid külge hakanud aretama ega tõenäoliselt ei hakka ka.(21-04-2020, 22:34 PM)tõnn Kirjutas: Jawa velorexi korvil on ees valge ja taga punane gabariit tuli.Eluaegset sellest ehk ei määrata, aga ülevaatusele ja tänavale ei sobi. Suuna ja ääretuled peavad ikka oranžid, ehk merevaigukollased olema.
Tsitaat:Seljuhul ehk paneks kõik neli kollast ja parempoolsete suundade sees oleks 5w gabariit + 21w suunatuli.See ei lähe mitte, oled sa kollast gabariiti kohanud? Mulle ei meenu.
(22-04-2020, 20:53 PM)gruppen Kirjutas: Vana jawa velorex 560 tagatuli on siiski kollakas, maksimaalsel juhul oranžikas. Kui tegu pole kaasaegse punase tulega. Oranžika klaasiga tulele mahub sisse gaz-51 gabariittulest pärit pesa, millel on kaheniidiga pirni valmidus.
(23-04-2020, 11:48 AM)ratsoup Kirjutas: Selle erisusega, et härra helistas maanteeametisse. Mille tulemusel mulle väideti, et kui minu sõidukil on tehasest reeglite vastane tagumine tuli, siis oleks tulnud sõidukit arvele võttes passi selle kohta teha märge. Kuna märget pole, peab olema tagumine gabariit punane...Selle kogemuse peale meenub eelmisel aastal ühel vanatehnikaüritusel kuuldud jutt, kus parempoolse rooliga mosse omanikul oli TÜV probleem, mis kaasnes sellega et passivahetusel ei kantud parempoolset rooli edasi uude passi ning õigust nõudma minnes olid ametnikud alguses veendunud, et inimene on ise vahepeal auto rooli ümber ehitanud. Tagantjärele tarkus muidugi, et uut passi leti ääres üle ei kontrollinud nagu tegelikult peaks.