Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
tihti on teedel näha töllerdajaid,kes liiguvad vaevalt 30-40-ga.sellised tegelased on ülimalt ohtlikult ja ma püüan esimesel võimalusel sellistest mööduda.üksikust sõidukist,mis liigub kuni 30 on see lubatud.möödasõitja ei pruukinud piduritulesid näha,kuna vasakule pööraja võttis aegsasti kiirust eelnevalt maha.kokkupõrge toimus ju veduri nina osas.kindlasti oli veduri vasak peegel enne sõitma hakkamist korras,kuid vahetult enne pöörde sooritamist ta purunes,või kattus lume ja lörtsiga.
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Sellised just nimelt idiootsed õnnetused juhtuvadki niikaua, kui leidub idioote, kelle jaoks pidev joon midagi ei tähenda.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
liikluses tuleb silmad lahti hoida.
liikluses tasub eeldada, et kõik teised kaasliiklejad on idioodid.
liikluses oma õiguse taga ajamine tervelt kohale ei pruugi viia.
Postitused: 1,295
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Paraku on palju selliseid "aga mul on ees õigus" tüüpe. Mul üks tuttav ütles aastaid tagasi, et ülekäigurada ta ei pea isegi vaatama, kas autosid tuleb või mitte, sest "tal on ju eesõigus", mille peale ma ütlesin, etalustame sellest, et füüsikaseadustele sinu eesõigus ei kehti. Lisaks kõik muud tegurid, mis võivad mõjutada ülekäigurajale läheneva auto ja selle juhi käitumist.
Postitused: 537
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
13-05-2020, 19:03 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-05-2020, 19:15 PM ja muutjaks oli
svenson.)
on ju loogiline,et enne iga manöövri sooritamist kiikad peeglisse.pole ju nii raske.tagant võib ka tulla pisike politsei tsikkel vilkuritega.ei saa ju lähtuda ainult sellest,et kui on pidevjoon ,siis on kõik mured murtud.
//Moderaatori märkus: Palun proovi austusest teiste lugejate vastu kasutada ka tühiku klahvi postituse kirjutamisel. Paha ei tee ka suured algustähed lausete alguses.
Postitused: 761
Teemad: 63
Liitus: Nov 2015
Maine:
24
Ja siit läheb jälle edasi vana lauluga- mitte keegi ei suuda tõestada kas taganttulija enne manöövri alustamist vasakut suunda näitas. Kui ei näidanud on tegemist lihtsalt ebapiisava pikivahe tõttu tagant otsasõiduga.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Kõik muidugi siunavad seda kes teisele uksest sisse sõitis aga kusagilt ei tule välja miks sisse sõitis.
Võibolla kannatanu näol oli tegu mõne"ülikorraliku" juhiga kes sõidab täpselt nii nagu peab ja isegi natuke paremini, kes ehmatab iga linnu ja liblika peale ja suudab oma "eesrindliku" käitumisega endast välja viia terve ülejäänud seltskonna kellel ei jää muud üle kui riskida.
Antud mõttele viis eilne vahejuhtum saksas kus peategelane oli just selline "eesrindlik" juht.
Võibolla olekski asi tähelepanuta jäänud kui......
Esimesena katkes kannatus politzeil kes lõi vilkurid põlema ja pani üle topeltjoonte mööda ning kadus.
Seejärel üritas möödasõitu võimaluste piires ülejäänud saba kuniks see kloun ilma suunata ja tundub, et peeglisse vaatamata vasakule keeras. Küll juba pidevjoone alas. Möödasõitu üriitanu sai pidama õnneks.pauku ei käinud.
Küsimus: Kes oleks süüdi jäänud.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tervist .
Pole vist päris teemasse aga minu "maksa pihta käib küll" - täna 27. mail on liikluses sõidukid , mis veerevad naastrehvidel , on päris uusi sõiduautosi ja ka iga kümnes pakiauto kulgeb naastrehvidel , tõprad rsk .