07-07-2020, 12:05 PM
Nagu ma aru saan, siis üks õige tehnikamees võtab maha kõik katted, kaitsed, turvalülitid ja muud tegevust pärssivad asjandused. Need on nõrkade, lollide ja laste jaoks
(07-07-2020, 12:05 PM)vant Kirjutas: Nagu ma aru saan, siis üks õige tehnikamees võtab maha kõik katted, kaitsed, turvalülitid ja muud tegevust pärssivad asjandused. Need on nõrkade, lollide ja laste jaoks
(07-07-2020, 12:05 PM)vant Kirjutas: Nagu ma aru saan, siis üks õige tehnikamees võtab maha kõik katted, kaitsed, turvalülitid ja muud tegevust pärssivad asjandused. Need on nõrkade, lollide ja laste jaoksJust nii ongi, mingit sellist illallaad ei ole lihtsalt vaja. Omal peab ikka aru peas olema et näppe igalepoole vahele ei topi ja kui ei ole siis ega miski ei aita ka. Kõik selline turvajama on vajalik linnavurledele kes asfaldi pealt poosetamiseks ülepäeviti muru niidavad.
(08-07-2020, 10:24 AM)Daff Kirjutas: Kas maksab ikka nii kõva häälega siin presenteerida seda kes kui kõva mees on ja kui mitu turvalülitit tummaks on teinud.Selge, et nii on Istme turvalüliti eemaldamise võiks lausa kuriteoks tituleerida, sama ka terade pöörlemislülitiga. Mina oma masinal olengi need kaks jätnud - käivitub vaid siis, kui istun peal ja terad on väljas - mul terad mehaanilise-gravitatsioonilülitusega ehk tööd tehes on iste ainus, mis mootori seiskab! lülitid on vahel käivitusahelal, mitte süüteahelal aga KOOS töötavad mootori surmajana. Kui terad seisavad, siis põriseva traktori pealt saab maha ronida, manuaalkast eeldab ju igal juhul neutraali. Kui läheb pikemaks käruveoks, võtan niidudeki niigi alt ära, see on minuti töö ja kändude vahel ka kordi ohutum sõita. Igasugused käiguvalitsa ja tagurpidiniidu omad tuleb aga küll kohe minema visata.
Üks kirurg kevadel ohkas ja ütles, et hakkab jälle pihta. ATV ja murutraktor. Mina aga õmmelgu suvi aega varbaid ja sõrmi tagasi.
(08-07-2020, 11:21 AM)PlyVal64 Kirjutas: ....
Mis käsiniidukit puudutab, siis 1994 ei olnud neil üldse mingeid turvavärke! Esimene oli meil Partner 350 Side ja sel oli vaid gaasikang, mis töötas ka suretusena. Pole nagu kuulnud, et eelmsie sajandi lõpul oleks palju niitjaid varvasteta jäänud? Pigem olid sel ajal Inimesed ise hoolsamad, sama asi nagu turvavöödeta autodes turvatoolideta "olekus" magavaid lapsi tagaistmel vedades? Seda viimast vajadust ei mõista ma siiani!
(08-07-2020, 12:34 PM)diesel Kirjutas: puht statistilise huvi pärast.
kui mitut inimest te teate, kel kasvõi pool varvast niidukile reaalselt läinud on?
(08-07-2020, 10:24 AM)Daff Kirjutas: Kas maksab ikka nii kõva häälega siin presenteerida seda kes kui kõva mees on ja kui mitu turvalülitit tummaks on teinud.Mul õde kiirabis , räägib sama juttu, niidukite lõigatud sõrmed-varbad ja batuut.Maist -septembrini põhiteema.
Üks kirurg kevadel ohkas ja ütles, et hakkab jälle pihta. ATV ja murutraktor. Mina aga õmmelgu suvi aega varbaid ja sõrmi tagasi.
(08-07-2020, 10:24 AM)Daff Kirjutas: Üks kirurg kevadel ohkas ja ütles, et hakkab jälle pihta. ATV ja murutraktor. Mina aga õmmelgu suvi aega varbaid ja sõrmi tagasi.......lisaks puidutöökojas aknad olemas ja kevadel kui loodus ilusaks ja soojaks läheb siis vahitakse aknast õue ja ilusaid tüdrukuid ja jälle kirurgil tööd kui palju....ise olen sõrme otsa höövlisse lasknud ja pabediit saekettaga kah korra sõeme proovinud,esimene lõppes kirurgi juures ja kah oli vist ilus kevad....kursavend freesil rikkus ohutustehnikat ja frees materjalist 5 cm väljas ja õnnetuseks olid sõrmed kah kohe seal ja 4 sõrme kirurgile toimetada...