Järgmine küsimus (teate küll: üks * võib rohkem küsida kui sada tarka vastata): kas kellelgi on kogemust Stihli survepesuritega? Ma nimelt olen pikemat aega oma aiatehnika ostnud Saemeistrist, ja meil on kujunenud mõistlik müüja-kliendi suhe.
Postitused: 2,075
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Mul on RE129. Etteheiteid ei ole.
Postitused: 66
Teemad: 0
Liitus: Nov 2013
Maine:
1
Ei pretendeeri absoluutsele tõele, aga kas Stihl ei ole mitte oranzi-valge kirjuks värvitud Nilfisk?
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Ah jaa, unustasin. Ei saagi Kärcheri saagi veel osta(eks ole ilus lause keeleõppijatele). 20 a. tagasi ostsin Husqvarna. Lõikust vähe ja siiani töötab.
Postitused: 974
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
29-07-2020, 09:05 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-07-2020, 09:21 AM ja muutjaks oli
Mart Laanelepp.)
Scheppach ise ei tee midagi, see on kaubamärk ainult mida hiina sodile peale kirjutatakse. Enamus samasid tööriistu on teistes poodides kohaliku kaubamärgi all müügis.
Muudan:
Tunnistan viga, mõned puidupingid toodetakse endiselt saksamaal, nende kodulhelt tsitaat: "Today many of our woodworking machines, such as panel sizing saws, precision table saws, band saws and log saws are still manufactured in our modern plant,"
ja samas on ka öeldud: "Currently, our products are sold to our customers worldwide with more than 40 brand names"
Postitused: 473
Teemad: 16
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
(29-07-2020, 09:05 AM)Mart Laanelepp Kirjutas: Scheppach ise ei tee midagi, see on kaubamärk ainult mida hiina sodile peale kirjutatakse. Enamus samasid tööriistu on teistes poodides kohaliku kaubamärgi all müügis.
Sheppachi eest vastutab Stokker, vedasin koju eks näis, kuis ja kaua.
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Scheppachi kohta tean jah, et nimi on küll sakslane, kuid tootjamaa peaks praegusel ajal ikka kollane olema. Ega ma muidu ei teakski, kui Stokker seda ei müüks- vahel saab seal ka käia ikka. Samas- Scheppachi andmed on üsna head, rääkides tavakasutaja vajadustest, samuti on selle hinnaga kaasas üsna palju igasugu tarvikuid, ka hind on kogu asja kohta väga hea. Kuid siiski, waxi kommentaari peale- ma arvan, et kui seda toodetaks endiselt Saksamaal, ma võibolla isegi prooviks selle HC3200i ära, sest endiselt ei näe ma väga pointi osta 1000+€ maksvat asja. Muidugi kui võrrelda kestvust, siis loomulikult oleks mõistlik osta see tonnine asi 10-15 aastaks, kui iga 2 aasta tagant võtta 300€-ne mulistaja.
Postitused: 2,742
Teemad: 115
Liitus: May 2004
Maine:
23
Mina sain oma K2 alla 50€ uuena poest, kui kohalikku koduextrat suleti ja 4 aasta jooksul pole suutnud midagi ära rikkuda.
Vaevalt siis 300€ masin läheks katki 2 aastaga.
Muidugi pesemine pole mu põhitöö ja igapäevaselt oma kärherit ei kasuta.