11-09-2020, 20:39 PM
80 tõmbad niisama maha ja topid tagasi ka kui jõudu on aga 50 peab blokeerija muhvi enne maha saama aga ...
Aquila captas non muscas.
(11-09-2020, 20:23 PM)Kult Kirjutas: Ka üks kiire küsimus. Läks poolassi/varuka välimine laager katki, murdis jupi korpust ka ära. Kuidas käib vahetamine, kas saab terve tükina tagasilla küljest kätte. Tagavarad olemas, saaks komplektse jupi asemele pista, et aega säästa.Käise saab küll lihtsalt kätte kui laager puru on aga käist koos poolteljega kasti sisse pista on kõrgem pilotaaz.
(12-09-2020, 21:32 PM)meli666 Kirjutas: Kahveltõstuk ka hea asi sellisteks asjatamisteks. Kel aga seda pole, siis soovitan sellist mootoritõstukit. Ei maksa palju ja väga hea õiendada.kõik tore kena,aga paljudel meist on sileda petoon laudpõrandaga remondikoht võtta?minul mitte.
Pole viimasel ajal üldse viitsinud punnitada, tõsta või plokikaan traktorile peale. Pole küll selle teemaga seotud, aga T-25 käis-lõppülekanne ka väga hea sellega paigaldada.
(13-09-2020, 08:34 AM)muska71 Kirjutas:(12-09-2020, 21:32 PM)meli666 Kirjutas: Kahveltõstuk ka hea asi sellisteks asjatamisteks. Kel aga seda pole, siis soovitan sellist mootoritõstukit. Ei maksa palju ja väga hea õiendada.kõik tore kena,aga paljudel meist on sileda petoon laudpõrandaga remondikoht võtta?minul mitte.
Pole viimasel ajal üldse viitsinud punnitada, tõsta või plokikaan traktorile peale. Pole küll selle teemaga seotud, aga T-25 käis-lõppülekanne ka väga hea sellega paigaldada.
(14-09-2020, 11:29 AM)v6sa Kirjutas: Kiidan vahelduseks eeskujulikku pilti: kõik kõrguse sobitamiseks kasutatud prussid on lapiti! Nii hoida!Eee... kas teisiti oleks üldse mõeldav...? Tean, tean, et nokin....
(19-09-2020, 21:09 PM)deeremees Kirjutas: Kas MTZ jahutussüteemi läbipesemiseks katlakivist oleks mõislik kasutada puhast äädikat koos veega. Aastatega on seda sinna kogunenud. Pole varasemalt jahutussüsteemi läbipesuga kokkupuuteid olnud.Ma olen torusiili pannud, Pudel korraga ja kuuma vett. Üle 10 min ei ole julgenud töötada lasta. Kas kasu ka on, ei tea aga tundub et radikas seest nii täis, et peab välja vahetama. Just mullaharimistöödel kus väga raske vedu läheb keema.
(19-09-2020, 21:52 PM)hillar2 Kirjutas:Torusiil leeliseline aitab igasugu orgaanika lahustamiel. Katlakivi lahustab ikka hape, mainitud äädikas võiks asja parandada.(19-09-2020, 21:09 PM)deeremees Kirjutas: Kas MTZ jahutussüteemi läbipesemiseks katlakivist oleks mõislik kasutada puhast äädikat koos veega. Aastatega on seda sinna kogunenud. Pole varasemalt jahutussüsteemi läbipesuga kokkupuuteid olnud.Ma olen torusiili pannud, Pudel korraga ja kuuma vett. Üle 10 min ei ole julgenud töötada lasta. Kas kasu ka on, ei tea aga tundub et radikas seest nii täis, et peab välja vahetama. Just mullaharimistöödel kus väga raske vedu läheb keema.
(20-09-2020, 09:25 AM)v6sa Kirjutas: Küsimus teadjatele, keda mõni veel elus on: kui pikk on MTZ-50 kesktõmmits?Ilma selle vigurita on vaja 10 cm pikemat tõmmitsat.
Kuna uuematel on koba (mehhaaniline haardekaalu suurendi/veojõumõõturi liigend) vahel ilmnes, et uuem (lühem) tõmmits jääb kobata traktori küljes liiga otsale, kui ader õigesti taha sättida.