Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
5
ei,ei.keskmine vanus peaks üle 10-ne olema
kui sõitmist palju ja selg kehvake,siis peaks kindlasti olema korralik juhiiste
Postitused: 3,301
Teemad: 20
Liitus: Apr 2012
Maine:
27
See on arvelolevate keskmine 14 a aga igapäevaselt sõitvate puhul on vähemalt tänavapildi järgi ikka hoopis teine seis, selliseid garantiiaja kõvasti ületanuid jääb silma vähe, enamik kõik uued.
Mul ju ka nii, et igapäevaselt sõidan uue parketikaga ja vana kastikas on varuautona, kas jahile, vedudele või kui keegi vahel perest selle väikse sõita võtab. St et uus sõidab aastas 30-35 kkm ja vana 5-10 kkm, suviti peaaegu üldse mitte, raskete teeolude puhul võtan ikka kastika.
Postitused: 108
Teemad: 2
Liitus: Feb 2020
Maine:
6
6 lehekülge heietamist ja millised on tulemused!?
Inimestega suhtlemiseks tundub olema hea teema!
Mina olen viimased 20 aastat ehk ca 700 000 km sõitnud Nissani kastikatega ja olen väga rahul!
Need aga teema algataja välistab!
Järelikult on inimesed erinevad ja mingit tõde siit teemast küll välja ei ime!
Postitused: 2,080
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
43
Eks ta natuke "raudruun vs belaruss" teemaks on ära kiskunud jah. Samas vähemalt selles osas on austatud teemaalgataja oma esialgsele küsimusele vastuse saanud, et konkreetselt Mitsu kohta siin foorumis eriti keegi sõna võtta ei oska/taha. On see siis hea või halb näitaja, jääb tema otsustada.
Postitused: 1,858
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
17
envi Kirjutas:Mina olen viimased 20 aastat ehk ca 700 000 km sõitnud Nissani kastikatega ja olen väga rahul!
Need aga teema algataja välistab!
Kas mõned neist ei kippunud suisa pooleks murduma?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 4,479
Teemad: 35
Liitus: Sep 2009
Maine:
53
16-10-2020, 21:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-10-2020, 22:18 PM ja muutjaks oli
aavu.)
Tsitaat: aga see, mis kellelegi tundub mugav istuda.
No sisse-välja istumisest väike kõrvalepõige.
Kaasfoorumlane luik vist ehitas mitmenda autoelamu ja kasutas seal pöörlevaid istmeid. Juhi ja kõrvalistuja jaoks. Kas selliseid saab paigaldada ka sõiduautosse või "kastikasse" seaduslikult ja mis maksaks? Mõnel juhul oleks ju see ääretult mugav. Istud nagu kodus TV-ette tugitooli, väike mootorike keerab su juhi,-kaasreisija kohale. Poolenisti invavärk aga kui paljudel oma liigesvaludega inimestel oleks sellest rõõmu.
Vist ei läinud teemasse. Sorri nagu inglased soristavad.
Veel: äkki sõidab iste siinidel uksest välja, seal istub inimene istmele ja siis tagasi autosse?
Ulme, aga kindlasti teostatav ja seaduslikult!
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 61
Teemad: 2
Liitus: Dec 2007
Maine:
0
Tööautona kasutuses paljuvihatud linnamehe safaripill Amarok. Kolmeliitrise mootori ja automaadi koostöö väga hea, sõita mugav, küttekulu igast asendist 10 sajale. Sõidan trassi, kruusa ja põldu. 400 liitrine küttetünn koguaeg kaasas. Kõige sõiduautolikum kastikas siiani, võrrelda saan eelmise põlve Hiluxi ja L200ga.
Endale vist väga ei ostaks, esiteks liiga kallis ja teiseks ega ta mingi töökindluse etalon just ei ole ka. Garantiiga vahetati välja adblue juhtplokk, siis riknes sama kusihappe pump, siis oli juba garantii läbi... Nüüd ootab vahetust mingi andur, aga sellega ootab veel.
Nelikvedu on asjalik, poeparklas saab rahulikult ilma ragistamata kohale väänata. Aeglustit pole, automaadiga saab niisamagi aeglaselt juristada, tagasillas lukk ka.
Veel on tore vakstust salongimatt, pese või survekaga.