16-10-2020, 09:05 AM
ei,ei.keskmine vanus peaks üle 10-ne olema
kui sõitmist palju ja selg kehvake,siis peaks kindlasti olema korralik juhiiste
kui sõitmist palju ja selg kehvake,siis peaks kindlasti olema korralik juhiiste
(16-10-2020, 08:23 AM)honkomees Kirjutas:Seda fakti ma ei märganud, et 120km iga päev vaja sõita. Siis tasub tõesti juba uude panustada.(16-10-2020, 07:29 AM)pat1 Kirjutas: Mina hoiaks seda vana Kastikat korras, sõidaks ja remondiks seda veel pikalt. Usun, et see kestab veel kaua. ... Pool eestit sõidab paarikümne aastaste autodega ringi ja ei kurda.Nii ongi ju plaanis, usun et 5-8 aastat kestab ta ära, aga siis arvatavasti läheb vanasse autosse raha tampimine mõttetuks.
Aga üle 20 aastaseid autosid pole isegi meie vaeses nurgas eriti näha, mõni üksik ja see sõidab a la 2 korda nädalas 5 km poodi ja kord kuus 30 km linna. Ülevaatustelt läbi saamine on nendega kah probleem, eelkõige roostest tingitud mured. Remondimehed ei taha ka sellistega väga tegelda.
Mul ikkagi igapäevasõit tööle ja tagasi kokku pea 120 km + muud sõidud juurde, st et auto peab alati sõiduvalmis olema ja kui ei ole, siis teine kohe võtta.
Huvitav oleks teada igapäevaselt aktiivses tänavaliikluses osalevate autode keskmist vanust, pakun et ongi liisinguaja lõpuaeg ehk 5 a? Kui arvelolevad ja vahel harva sõitvad välja arvata ...
(16-10-2020, 10:44 AM)v6sa Kirjutas: Kas variant leida võimalikult uus samasugune olemasoleva kõrvale ei tuleks kõne alla?Ega selle jeesukese elushoidmine ka päris tasuta pole. Sõbral küll 1.gen ja pole veel 200K täis sõitnud aga eks seal on teha tulnud ja tuleb ka praegu et see kuu ülevaatus teha. Kusjuures esimese 76tuhat km elu oli Järvamaal maal Naisterahva lasteveo auto elik mingit rasket tööd ei teinud! Teise 110K elust on tööd ka teinud aga iseenesest pole ju mingit vatti saanud. Nagu discoga veeti porgandihunnikuid söödale, et zuubriku sild jäi teepeale maha, pole jeesukesega tehtud.
(16-10-2020, 12:30 PM)PlyVal64 Kirjutas:(16-10-2020, 10:44 AM)v6sa Kirjutas: Kas variant leida võimalikult uus samasugune olemasoleva kõrvale ei tuleks kõne alla?
Lugedes, et 120 km päevas, selg haige, puus vedel jne - ma küll ei vaataks muu poole kui bussilaadne! Sisse-välja, istumisasend, eksplutatasioonikulu jne. Hoiaks vanakest metsaks elus ja maanteesõiduks võtaks midagi mugavat ja asjalikku. Kastikaga samasugsue põhjapindalaga saab ikka igasugust kraami! Ma ju ei saa kasti vajalikkusest aru - jahiauto haisva ja määriva kraami jaoks jääb alles. Ja pole see kastikas mingi õnnistus maanteel sõita.
(16-10-2020, 12:30 PM)PlyVal64 Kirjutas: Ega selle jeesukese elushoidmine ka päris tasuta pole. Sõbral küll 1.gen ja pole veel 200K täis sõitnud aga eks seal on teha tulnud ja tuleb ka praegu et see kuu ülevaatus teha. ...Mu samuti 1 gen isuzu on praktiliselt ilma remondita läbi saanud, ülevaatusele olen sõitnud lihtsalt kohale.
ma küll ei vaataks muu poole kui bussilaadne! Sisse-välja, istumisasend, eksplutatasioonikulu jne. Hoiaks vanakest metsaks elus ja maanteesõiduks võtaks midagi mugavat ja asjalikku. ...
(16-10-2020, 17:14 PM)Mahno Kirjutas: Kui inimene tahab kastikat, on omanud kastikaid ja mitte kastikaid ja tahab endiselt, siis las ta ostab. Pole mõtet enda eelistusi peale suruda. ...Nimelt, olen omanud kastikaid alates UAZ 452-st ja ka muid autosid. Kastikas on mugav suure rattaga aukudest läbi sõita ja maal toimetada. UAZiga sai ka lehmi lihakombinaati veetud. Autoliigi valikul pole mind mõtet survestada.
envi Kirjutas:Mina olen viimased 20 aastat ehk ca 700 000 km sõitnud Nissani kastikatega ja olen väga rahul!Kas mõned neist ei kippunud suisa pooleks murduma?
Need aga teema algataja välistab!
(16-10-2020, 21:41 PM)Walter Kirjutas:envi Kirjutas:Mina olen viimased 20 aastat ehk ca 700 000 km sõitnud Nissani kastikatega ja olen väga rahul!Kas mõned neist ei kippunud suisa pooleks murduma?
Need aga teema algataja välistab!
Tsitaat: aga see, mis kellelegi tundub mugav istuda.No sisse-välja istumisest väike kõrvalepõige.
(17-10-2020, 17:18 PM)90Deville Kirjutas: Teadlased on kindlaks teinud, et köik garaazis seisvad autod muutuvad varem vöi hiljem riiuliteks