Postitused: 527
Teemad: 38
Liitus: Aug 2008
Maine:
14
(09-01-2021, 12:14 PM)Sax Kirjutas: Seda raami peale löödud numbrit mina dateerimiseks väga tõsiselt ei võtaks. Suure tõenäosusega sinna hiljem tekkinud (vaevalt et sõjakeerises, aga näiteks hiljem kolhoosikorra ajal "kap-remondi" käigus) Uue metalli peale löödud number näeb peale roostetamist hoopis teistsugune välja.
Aga mina võtaks, sest miskit muud meil võtta ei ole. Kui see on kindlalt MM-i raam, siis las ta olla selle numbriga. Võib-olla löödi see number mingil hetkel lihtsalt sellepärast metalli sisse, et värvitud number kippus ära kuluma ja see aitas raaminumrit tuvastada. Võib-olla löödi ka kohe alguses. Taavi oskab ise vast rohkem midagi öelda.
Mis ei tapa, teeb vigaseks!
Postitused: 1,426
Teemad: 56
Liitus: Nov 2015
Maine:
22
Peab natu uurima jah seda asja. Ei ole osanud teistelt raamidelt otsida seda numbrit sest alles hiljuti avastasin selle. Ma ise tahaks arvata et ta on ikka vabrikus peale löödud. Sest numbrid on peale löödud vertikaalselt ja sellises kohas, et sinna pärast neid numbreid lüüa on keeruline. Ei pääse haamriga lööma. Mina arvan et number löödi peale vabrikus, enne raami kokku monteerimist, liini peal kust pikad raamitalad kõrvuti tulid...
Aga kuidas tegelikult oli ei tea enam keegi. Peab teistelt raami juppidelt otsima seda numbrit.
Raivo postitatud pilti vaadates hakkasin ka enda postitatud pilte üle vaatama, ja tundub et MMidel(tagavedru lisakammitsatega) on lihtsalt number peale värvitud. Uhkemate kirjadega olid siis Gaz AA-d. Gaz im. Molotova numbri kohal jne.
Postitused: 5,871
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Ei tasu unustada ka kapitaalremondi võlusid.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 74
Teemad: 2
Liitus: Nov 2019
Maine:
1
Seda vedrupakki vaadates tekib küsimus,palju neil kandevõimet paberite järgi oli?
Postitused: 248
Teemad: 52
Liitus: Oct 2003
Maine:
0
Kuidas raami ette valmistasid värvimiseks ning millega värvisid?
M: Skoda Felicia 1995 osadena.
Postitused: 906
Teemad: 3
Liitus: Jan 2014
Maine:
11
Tagavedrudel on mingid vaheklambrid puudu, neid ju tagantjärele sinna vahele ei nikerda!?
Mis teema nende AA-MM verdudega oli?