Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Võtsin ligi 481 makita ja plaan on see pisem 456 ka ära taastada väiksemateks töödeks kuna varuosad suht võileiva hinnaga ja toodetud siis kui veel einolnud liiga ära optimeeritud. See on mul oma pisivigadega hästi pidanud ja loodetavasti kaob uue reduktori, siduri ja käigukastiga ära ka padruni loks. Pidevalt on puudus kahest trellist kui ühega tahaks kruvile ette puurida ja teisega kohe kruvi keerata.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
See oli ka mul valikus ja ilmselt mingi aeg tuleb ka mulle tööriistariiulisse just nimelt salapulkasid puurima.
Vot seda rebiri võib riistaks nimetada. Madala käiguga arendas vist kui mäletan 410nm
Lihtsalt hetkel oli tarvis mobiilset asja mida saaks kasutada ka seal kus särts puudub
Postitused: 1,323
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
46
10-01-2021, 13:57 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-01-2021, 13:59 PM ja muutjaks oli
Mahno.)
Mul ka kodukasutuseks DHP481. Teeb naerunäoga kõike seda, mis vana BDF456 suitsema pani. Kuna kätes karu jõudu pole, peab ettevaatlik olema, et ennast käest välja ei väänaks ja tööd ära rikuks.
Ainult et raske. Seetõttu pisikeste aukude puurimisel läheb käsi hoopis naise pisikese worxi juurde. Jõudu ja kiirust worxil pole, aga see-eest on väike ja kerge.
Kruvisid keerab kärr (va 10 või 15 torxe - nende puhul kärr laseb otsikud pilbasteks, tuleb trelliga kerata).
Segu segab mul ka rebir ja minumeelest väga hea traktor selle töö jaoks.
Postitused: 2,072
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Minu tähelepanek on, et puidu, osb, kipsi jne sisse saab täiesti vabalt löökkeerajaga pisikesi kruve lasta ilma et otsikuid väga kuluks. Aga kui metall nurgikuid paigaldada samade kruvidega, siis peab väga täpselt oskama nuppu lahti lasta.