24-01-2021, 13:49 PM
Paistab Niva koodidega toode
(24-01-2021, 14:14 PM)Raivo Kirjutas: Mis aasta kataloog see on?
Ühtegi sarnast fotot pole ma leidnud.
89a 2105 kataloog näitab kahte erinevat lahendust tulepesuritele.
(24-01-2021, 13:19 PM)spitfire Kirjutas:(24-01-2021, 12:28 PM)Janka Kirjutas:(24-01-2021, 11:12 AM)Formika Kirjutas: Tuleb välja, et minu aastakäigu auto tulede pesuri pump ei asetse mitte pesuri paagi korgi küljes vaid on eraldiseisev jubib, mis kinnitub pesuri paagi kronsteini külge ja kus on selle kinnituseks ka augud olemas.
Mind huvitab, et mille põhjal see "välja tuleb"? On sel kõrgel komisjonil ka mõni konkreetne viide fakti tõestamiseks.
Ma saan umbes aru küll, mis avasid on silmas peetud ja milline see pump "komisjoni arvates" välja peaks nägema, aga kas ikka on nii nagu komisjon arvab.
Jube lihtne on midagi kahtluse alla seada. Küsija võiks respekti märgiks omalt poolt mingi viite või pildi lisada, ehk teha mingi nähtava eeltöö, mille põhjal tema arvates on teisiti.
(23-01-2021, 15:02 PM)ZIL 131 Kirjutas: Muidugi, kui tehase söökla lõuna kõrvale käis õlu ja vein
(29-01-2021, 00:56 AM)kassitapp Kirjutas:Mina olen ka seal kuukese tööd teinud. Ja eelnevaga igati nõus.(23-01-2021, 15:02 PM)ZIL 131 Kirjutas: Muidugi, kui tehase söökla lõuna kõrvale käis õlu ja vein
On siin ka teistelt "ekspertidelt" lugeda olnud sellest, et nagu iga normaalne nõukogude tööline, nii ka autotehase VAZ enesest lugupidav töötaja oli 24/7 purjus või vähemalt pohmellis ja toppis autodele külge seda, mida ta segijoonud mõistusejäänus ette dikteeris.
Peale minu on siin foorumis veel ksf! Quints (kes viimasel ajal enam sõna ei võta ja on ka vist aru saanud, et see ei olegi enam see koht, kus.....) olnud reaalselt seal VAZ tehases tööl.
Ja olen ligi kuu aega seal sööklas lõunat söönud ja selle aja jooksul näinud ainult ühte mõningate joobetunnustega töötajat, kes riietusruumis kleeplindiga nukkvõlli nn online show-na sääreluu külge kleepis.
Ja on vaja igasugust jama siia foorumisse kirjutada, selle asemel, et sõita suure autoga kusagil välismaal? Kunagi ammu ma kommenteerisin ksf! zili postitust ja see sai vististi ära kustutatud, aga ega sellega juurte tasandil midagi paremaks ei muutu, see, kes julgeb midagi ebameeldivat ja mõnede lugejate ja hindajate arvates ebasobivat kirjutada tõmmatakse maha, aga lollus ja jama õilmitseb edasi. Muidugi, ongi raske teha vahet, mis on õige ja kuidas peab! Aga keegi polegi öelnud, et see peab olema kerge ja lihtne ja vahel oleks õigem veidi oodata tulekahju kustutamisega, enne kui lahtine leek katusest välja pole käinud!
(29-01-2021, 00:56 AM)kassitapp Kirjutas:(23-01-2021, 15:02 PM)ZIL 131 Kirjutas: Muidugi, kui tehase söökla lõuna kõrvale käis õlu ja vein
On siin ka teistelt "ekspertidelt" lugeda olnud sellest, et nagu iga normaalne nõukogude tööline, nii ka autotehase VAZ enesest lugupidav töötaja oli 24/7 purjus või vähemalt pohmellis ja toppis autodele külge seda, mida ta segijoonud mõistusejäänus ette dikteeris.
Peale minu on siin foorumis veel ksf! Quints (kes viimasel ajal enam sõna ei võta ja on ka vist aru saanud, et see ei olegi enam see koht, kus.....) olnud reaalselt seal VAZ tehases tööl.
Ja olen ligi kuu aega seal sööklas lõunat söönud ja selle aja jooksul näinud ainult ühte mõningate joobetunnustega töötajat, kes riietusruumis kleeplindiga nukkvõlli nn online show-na sääreluu külge kleepis.
(29-01-2021, 23:20 PM)Mossemees Kirjutas: Arvestades VAZ-i tehase suurust, oli seal sööklaid kindlasti rohkem kui üks. See, kus veini ja õlut pakuti, oli ilmselt n.ö. eliitsöökla, mõeldud ülemustele ja väliskülalistele ja tavatöölistel sinna asja polnud.Sööklaid oli seal palju. Meile anti igaks päevaks talong millel oli peal söökla number, laua number ja koht. Iga päev oli kõik erinev. Nii mõnigi päev jäin tühja kõhuga sest kui lõpuks koha üles leidsin olid lauakaaslased puhta vuugi teinud. Seda ei teagi kas päris töölistel oli kogu aeg sama koht või pidid ka oma kohta otsima. Õlut ja viina ei antud.