29-03-2021, 19:09 PM
(29-03-2021, 18:40 PM)gruppen Kirjutas: Miks see punane 40 parem on? Niipalju, kui ma nendega kokku olen puutunud on nendel kõigil tehasest vigaseid osasid, koosteprobleeme jne. Mõned rohelised on ka lähikonnas, nendega pole selliseid probleeme olnud kuigi töötundide arv ja hooldus peaks selgelt punaseid paremaks pidama. Aga see lihtsalt kommentaariks, et remonti vajavad nad kõik.
Sul selles osas õigus. Rohelised on kohati paremad. (neil ka seisab värv paremini peal ) Lihtsalt mul karma võlg roheliste vastu. Punane nagu punane rätik pullile
Mu enda point masinate ostmisel olnud see, et olen võtnud nn kõige uuema, mis on võimalik hankida. Seega enamik 90ndate t40am masinaid on punased. Rohelisi ja siniseid nende seas väga vähe.
Roheliste puhul on teemaks ka põhiliselt see, et nad on nn majandi jäägid enamjaolt. Erakätesse jõudis neid vähem ning ma üritan pigem vältida rändkarikaid. Nendel ei jõua katkiseid kohti ära remontida.
Teisalt ma pedantne jobu. kõik masinad punased.
Lastehädadega olen arvestanud. Lihtsalt maru raske neile jälile saada, kuna Eestis puuduvad t40am masinate spetsid, kes neid masinaid jagavad viimse pulgani ja sellest ka teistele õpetusi andnud. Neid tavalisi nn poldikeerajatest pole kasu.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.