18-05-2021, 15:43 PM
Kuidas ma saaksin ratturitest ikka hästi mõelda ...
https://www.delfi.ee/artikkel/93436911/v...utole-ette
(18-05-2021, 15:43 PM)samodelkin Kirjutas: Kuidas ma saaksin ratturitest ikka hästi mõelda ...
(18-05-2021, 16:28 PM)Aare R. Kirjutas: No ma ei tea, minu meelest ei saa ratturitest küll ainsuses mõelda, sest nagu varemgi räägitud, arvavad paljud ratturid, et neile on kõik lubatud. Kõige hullemad ongi need kileviinerid. Sellel seal videos vedas hullult, aga ma ei saa ikkagi aru, kas väntas nii kiiresti, et aju ei jõudnud järgi? Ma miskipärast ei usu, et ta ei näinud teise poole foori, pigem arvas, et lipsab läbi.pean nõustuma. tallinna ja lähiümbruse jalgratturid on küll sellised, kes ühtegi liisklusseaduse pügalat ei tunne ega taha tunda. punase fooriga lastakse igal pool üle, see neil täiesti tavaline. samuti ettekeeramised, kus peaks nemad teed andma, jne. kui kileviiner paistab, siis ole valmis ootamatusteks, mõistust neil pole.
(25-05-2021, 07:01 AM)MeelisV Kirjutas: Jälle vaidlemist kes süüdi.Ju autojuht ja tagareisija slaavi kultuuriga kursis ning soovisid kaherattalist vastavate tõekspidamiste järgi korrale kutsuda. Ida pool selline asi igapäevane ja väga tihti lõppeb selline korralekutsumine avariiga:
https://www.elu24.ee/7255701/rollerijuht...1587988602
(25-05-2021, 10:06 AM)mossepower Kirjutas:(25-05-2021, 07:01 AM)MeelisV Kirjutas: Jälle vaidlemist kes süüdi.
Ju autojuht ja tagareisija slaavi kultuuriga kursis ning soovisid kaherattalist vastavate tõekspidamiste järgi korrale kutsuda. Ida pool selline asi igapäevane ja väga tihti lõppeb selline korralekutsumine avariiga:
Antud videos paar "eeskujulikku" juhti proovisid isegi mootorrattal liikluspolitseinikke õpetada, tõenäoliselt said siis vastupidi iseendale paraja jama kaela.
(25-05-2021, 12:44 PM)ivo86 Kirjutas: Olenemata sellest, kas paremalt auto kõrvale sõitja sõitis 50cm, 150 cm või 1500cm rattaga (või elektri- või jalgrattaga) ei ole normaalne niimoodi ust keset teed lahti teha, kui auto on selgelt sooritamas manöövrit vasakule ning osaleb aktiivselt liikluses. Tegemist ei ole ju parklaga. Mida siin arutada on, süüdi on ukse hooletult lahtitegija.olenemata asja juriidilisest küljest ei ole sedaviisi nõelumine normaalne, ühele sõidurajale üks sõiduk, oodata kedagi enda kõrvale samale rajale ei tule pähe ... neid kinupilte kaedes on näha et tsiklimehed enamasti ilmselgelt ületavad kiirust.
(25-05-2021, 13:05 PM)honkomees Kirjutas:Liiklus on liikumiseks, mitte seismiseks. Mis kasu on sellest, kui me kõik seisame ummikus - kas unistame endiselt kommunismist, kus kõik on võrdsed? Praeguse arutelu teemaks on ju seisvast autost möödumine ning isegi selles toredas videote kokkuvõttes ei olnud ühtegi juhtumit, kus oleks saanud rääkida mootorratturi poolt lubatud sõidukiiruse ületamisest. Uksed tehti lahti otse nina all olukorras, kus ühegi kiirusega peale seismise ei oleks jõudnud enam otsasõitu vältida.(25-05-2021, 12:44 PM)ivo86 Kirjutas: Olenemata sellest, kas paremalt auto kõrvale sõitja sõitis 50cm, 150 cm või 1500cm rattaga (või elektri- või jalgrattaga) ei ole normaalne niimoodi ust keset teed lahti teha, kui auto on selgelt sooritamas manöövrit vasakule ning osaleb aktiivselt liikluses. Tegemist ei ole ju parklaga. Mida siin arutada on, süüdi on ukse hooletult lahtitegija.olenemata asja juriidilisest küljest ei ole sedaviisi nõelumine normaalne, ühele sõidurajale üks sõiduk, oodata kedagi enda kõrvale samale rajale ei tule pähe ... neid kinupilte kaedes on näha et tsiklimehed enamasti ilmselgelt ületavad kiirust.
(25-05-2021, 13:39 PM)indreksirk Kirjutas:Mis mõttes tunduvad??? KAS 50, 70 ja 90 on kuidagi teistmoodi tsikliga??? TÄPSELT sama on ka paremalt möödasõitmise, reaalselt rolleriteks nimetatavate aga regamata elektrirataste jms kõnniteedel sõitmise ning muu jamaga! MIKS pahandatakse, kui mingi auto paremalt teepeenra kaudu teistest "ette" jõuab või üldse kõnniteel sõidab, lihtsast parkimsiest rääkimata? Me ei räägi VIISAKAST ja aeglasest rodust möödumisest, ise hoian pigem paremasse serva et tsiklid vasakult läbi mahuks. See võib ju olla Sina, mõni teine tuttav a'la Zazik või ka Hää LapsepõlveSõber - ei tea ju kõikide kaherattalisi ja nende "nägusid". Aga kui hakatakse oma "väiksust" ja väidetavat manööverdatavust räigete rikkumiste puhuks õigustuseks tooma, tahaks mina ka AUTOGA kõnniteedel sõita!!! Näiteks Smartiga võiks ju... või mu uue lemmikuga, Sitikas AMI'ga!!! See ei plärise ka Miks ma halvem olen?(25-05-2021, 13:05 PM)honkomees Kirjutas:(25-05-2021, 12:44 PM)ivo86 Kirjutas: Olenemata sellest, kas paremalt auto kõrvale sõitja sõitis 50cm, 150 cm või 1500cm rattaga (või elektri- või jalgrattaga) ei ole normaalne niimoodi ust keset teed lahti teha, kui auto on selgelt sooritamas manöövrit vasakule ning osaleb aktiivselt liikluses. Tegemist ei ole ju parklaga. Mida siin arutada on, süüdi on ukse hooletult lahtitegija.olenemata asja juriidilisest küljest ei ole sedaviisi nõelumine normaalne, ühele sõidurajale üks sõiduk, oodata kedagi enda kõrvale samale rajale ei tule pähe ... neid kinupilte kaedes on näha et tsiklimehed enamasti ilmselgelt ületavad kiirust.
Kes ise sõidab ainult autoga, sellele tunduvadki mootorratturid kihutavat ning ilmselt läheb hinge ka see, kui keegi jõuab kiiremini edasi.
(25-05-2021, 13:05 PM)honkomees Kirjutas:Selles videos on küll autojuht süüdi. Vaielda võiks siis kui ohukad või parem suund sees. Aga hoida vasakut suunda sees kui keegi ukse lahti teeb= täielik juhi süü minumeelest.(25-05-2021, 12:44 PM)ivo86 Kirjutas: Olenemata sellest, kas paremalt auto kõrvale sõitja sõitis 50cm, 150 cm või 1500cm rattaga (või elektri- või jalgrattaga) ei ole normaalne niimoodi ust keset teed lahti teha, kui auto on selgelt sooritamas manöövrit vasakule ning osaleb aktiivselt liikluses. Tegemist ei ole ju parklaga. Mida siin arutada on, süüdi on ukse hooletult lahtitegija.olenemata asja juriidilisest küljest ei ole sedaviisi nõelumine normaalne, ühele sõidurajale üks sõiduk, oodata kedagi enda kõrvale samale rajale ei tule pähe ... neid kinupilte kaedes on näha et tsiklimehed enamasti ilmselgelt ületavad kiirust.
(25-05-2021, 14:56 PM)PlyVal64 Kirjutas:Tegelikult saame ju asjadest sarnaselt aru. Lihtsalt rõhk on erinevates kohtades. Minu vastused olid suunatud mitmele väitele:(25-05-2021, 13:39 PM)indreksirk Kirjutas:Mis mõttes tunduvad??? KAS 50, 70 ja 90 on kuidagi teistmoodi tsikliga??? TÄPSELT sama on ka paremalt möödasõitmise, reaalselt rolleriteks nimetatavate aga regamata elektrirataste jms kõnniteedel sõitmise ning muu jamaga! MIKS pahandatakse, kui mingi auto paremalt teepeenra kaudu teistest "ette" jõuab või üldse kõnniteel sõidab, lihtsast parkimsiest rääkimata? Me ei räägi VIISAKAST ja aeglasest rodust möödumisest, ise hoian pigem paremasse serva et tsiklid vasakult läbi mahuks. See võib ju olla Sina, mõni teine tuttav a'la Zazik või ka Hää LapsepõlveSõber - ei tea ju kõikide kaherattalisi ja nende "nägusid". Aga kui hakatakse oma "väiksust" ja väidetavat manööverdatavust räigete rikkumiste puhuks õigustuseks tooma, tahaks mina ka AUTOGA kõnniteedel sõita!!! Näiteks Smartiga võiks ju... või mu uue lemmikuga, Sitikas AMI'ga!!! See ei plärise ka Miks ma halvem olen?(25-05-2021, 13:05 PM)honkomees Kirjutas:(25-05-2021, 12:44 PM)ivo86 Kirjutas: Olenemata sellest, kas paremalt auto kõrvale sõitja sõitis 50cm, 150 cm või 1500cm rattaga (või elektri- või jalgrattaga) ei ole normaalne niimoodi ust keset teed lahti teha, kui auto on selgelt sooritamas manöövrit vasakule ning osaleb aktiivselt liikluses. Tegemist ei ole ju parklaga. Mida siin arutada on, süüdi on ukse hooletult lahtitegija.olenemata asja juriidilisest küljest ei ole sedaviisi nõelumine normaalne, ühele sõidurajale üks sõiduk, oodata kedagi enda kõrvale samale rajale ei tule pähe ... neid kinupilte kaedes on näha et tsiklimehed enamasti ilmselgelt ületavad kiirust.
Kes ise sõidab ainult autoga, sellele tunduvadki mootorratturid kihutavat ning ilmselt läheb hinge ka see, kui keegi jõuab kiiremini edasi.