09-05-2021, 09:14 AM
Sõjas tanki ei pesta ja iludusauhindu ei jagata...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
(08-05-2021, 20:10 PM)jrgen20 Kirjutas: Ühte asja pean siiski kommenteerima. Nimelt EKV-s ja muudes struktuurides leviv po...ism tehnika suhtes. Värvimisel pole õldse viitsitud tulesid/klaase jne kinni katta, värvivalik on......nojah. Lömmi sõidetud detailid, käest lastud tendid jne jne jne. Nii palju kui kuulnud olen, on see siiani kahjuks teemas. Aga see selleks, päästame vähmalt ühe.Ühiskondlik auto on nagu küla lits, kõik panevad aga keegi ei hooli. Mul töökohas on 4 sellist autot - sõidan nendega suht harva aga tihti on esimene sõit bensukasse, et rehvid täis lasta, kuna ma harjunud enne sõitu tegema autole tiiru peale. Enamik (naisi) ainult sõidavad ja hea, kui märgatakse paak täis lasta, kui tuluke juba põleb. Sama sõjaväes - vaadatakse, et asi liiguks ja ülevaatuse läbiks, kõik muu on savi. Ma omal ajal teenistuses värvisin oma Iltise üle pintsliga, maalri teipi küsides vaadati kui pidalitõbist - hea, et pintselgi anti.
(09-05-2021, 09:50 AM)sugraM Kirjutas: ...Sama siin, korra sain naiste käest tööauto ja kui tagurpidikäigu sisse panin ja madalate pööretega tagurdama hakkasin lõi õlitule põlema, õlivarras tolmas ja 5l kanku õli läks sisse enne kui vardal ülemise kriipsuni jõudis. Lisaks tuli välja et eelmisest õlivahetusest/hooldusest oli möödunud 40 kkm 15 asemel ... aga Avensis pani kõigele edukalt vastu, sõitis pärast pikemat aega veel meie naiste käes.
Ühiskondlik auto on nagu küla lits, kõik panevad aga keegi ei hooli. Mul töökohas on 4 sellist autot - sõidan nendega suht harva aga tihti on esimene sõit bensukasse, et rehvid täis lasta, kuna ma harjunud enne sõitu tegema autole tiiru peale. Enamik (naisi) ainult sõidavad ja hea, kui märgatakse paak täis lasta, kui tuluke juba põleb. ...
(25-05-2021, 22:09 PM)Marko Kirjutas: Musta laigu küsimusele vastamiseks oleks rohkem infot vaja. Õli, tahm või harjapuru? Siin pole palju 24V volkari spetse. Pildid on ka sellised liiga detailsed ilma üldvaateta ja laekuvad väga aeglaselt miskipärast. Rohkema infoga saaks vähemalt oletada midagi.+1
EDIT: krt unustasin projekti kiita
Selliste toreduste elustamine väärib kummardust.