Postitused: 2,487
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
29-10-2021, 23:40 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-10-2021, 23:43 PM ja muutjaks oli
DevilDeVille.)
Olles nüüd ka objektiivsetel põhjustel (RAM-i saadavust ega hinda ei julge meie mandril hoomatavas tulevikus keegi isegi ennustada) käinud saadavaid kastikaid testimas - tähelepanekud: kuna pole iialgi unistanud lülitatava nelikveoga sedaanist, millel pagasiruumi luuk eemaldatud ja tagaistme seljatugi liikumatu, siis:
a) Sutsupitsu ei tulnud kõneallagi, kuna poolpikka kabiini siinsetele aborigeenidele ei pakuta.
b) Issand lahkus turult jewroliidu idiootsete kägistamismängude ajel. (Reunalt ja Mersu, derivaatidena, juba varem).
c) Daihatsu jättis oma mikromootori ja kuuepügalaga tomatiga pehmeltöeldes armetu mulje.
d) Fjord oli oma kangemas erimis pea söödav, paraku sai juba proovisõidu broneerimise käigus selgeks, et inimliku kastipikkusega viisakat varustust ei anta.
e) Testida jäänud vaid Hilux 2.8, mille sise-ega väliskujustus ei soosi just nägijatest kundesid.
Elagu Nõukogude Liit ja tema usinad alamad.
Daihatsu all pidasin silmas siiski Isuzu-t.
Liitus: May 2004
Maine:
10
Mina kui diisli poole vaataja tahaks näha fordi 3 liitrise diisliga 150 ? On keegi kursis ,tuuakse neid siia või on ainult bensiinid,näha kusagil müügis küll pole. Ma ostma muidugi ei hakka ilmselt,praegusegi käruga saab asjad aetud. Tahaks lihtsalt lähedalt näha, mootori hammasrihma ajam tundub nagu hooldesõbrlikum olema kui tarvidust on.
Postitused: 5,825
Teemad: 742
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Vana Hilux suundub mõnesse arengumaasse kuulipildujat vedama...
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 1,477
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
Üks Soome kunde just külastades rääkis,kuda nende hoov vanadest kastikatest tühjaks tassiti. Ainus tingimus oli,et peab suutma omal jõul konteinerisse sõita. Seisma võis jääda juba kolakaga vastu kondi seina
Kaubaks läksid ka nii öelda transiti ja volkari baasil kastikad. Piltide järgi ise ei julgeks neisse isegi sisse istuda. Aga läksid nagu soojad saiad.
Tõmmud härrad maksid täpselt nii palju kui küsisid. Kenasti sulas. Sihtkohaks Aafrika.
Aga omal ka mõlguvad kastika mõtted. Kuidagi ei tõmba aga need mikromootoritega isendid.
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Maine:
55
(31-10-2021, 11:48 AM)wagoneer Kirjutas: Kuidagi ei tõmba aga need mikromootoritega isendid.
Ega peale üksiktüübika siin jewrosojuuzis enam valikuid valgele inimesele jäetud polegi. Kohapealt ostmise ainus pluss saaks olla garantii aga mulle näiteks meeldib ka selline garantii, et ma ei pea end ribadeks vihastama mingi hobuse unenäoga kulgemise tagajärjel.
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat:Ega peale üksiktüübika siin jewrosojuuzis enam valikuid valgele inimesele jäetud polegi.
Ma mäletan liitu kus valikut polnudki, A/Ü ja administratsioon direktori isikus kaklesid ühe ostuloa pärast. Tööinime sai mustalt turult nende läbisõidetud auto osta kallimalt kui nemad uue eest maksid.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Maine:
55
(31-10-2021, 22:44 PM)aavu Kirjutas: Tsitaat:Ega peale üksiktüübika siin jewrosojuuzis enam valikuid valgele inimesele jäetud polegi.
Ma mäletan liitu kus valikut polnudki, A/Ü ja administratsioon direktori isikus kaklesid ühe ostuloa pärast. Tööinime sai mustalt turult nende läbisõidetud auto osta kallimalt kui nemad uue eest maksid.
Ma mäletsen olukorda, kus ettevõttes ripnes tükimat aega UAZ 469 ostuluba, mida keegi ei tahtnud, sest pariteedi printsiibist juhindudes oli oht järgmise ringi sõiduauto ostuloast ilma jääda. Ise olin äärmiselt solvunud, kuna raha oli olemas ja vanem generatsioon keeldus luba realiseerimast. Mingi 18 kilo oli ehk letihind vms.
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Mina ei mäleta selleaegsetest ostulubadest midagi, seetõttu edastan raamatust loetud mälestusi.
Elas sel õndsal ajal üks tubli varustaja, kes näiteks sebis tuttavale kolhoosile midagi vajalikku. Kolhoos müüs odavalt(3000-4000ruublit) vastu mingi vana uaaziku. Tema viis selle Pihkvasse tuttava sõjaväelase kätte, kes meelehea eest sõjavarude platsi pealt konserveeritud tutika vastu andis. Numbrid löödi ümber, masin läks arvele järjekordse tuttava naisterahva nimele. Kevadel või sügisel, kui meil veel pori laialt levinud, tegid kasvõi koos sellesama naisterahvaga järjekordse ringreisi lõunasse. Reisi lõpus polnud vaja muud, kui auto kuskile suvalise kesk-aasia vennasvabariigi turu parklasse seisma jätta, kui vuntsidega mehed omaalgatuslikku oksjonit korraldama hakkasid. Tavaliselt läks asi kaubaks vähemalt 20000-30000 rubla eest. Nõks oli selles, et auto jäi sinna ja ostja pidi tehingut siia läbi komisjonikaupluse vormistama tulema. Mõlemal olid küll seetõttu riskid üleval, aga kordagi ei juhtunud suuremat jama, sisteem kokkuvõttes toimis. Ei mäletagi täpselt, kuidas ta lõpuks vahele võeti, mängus oli vist üks armukade naisterahvas, kes asjast kuhu vaja ette kandis ja kinni ta läks. Ja hea, et vaid 8 aastat vangimaja anti. Tänada sai loomulikult maailma hummaanseimat kohust, sest vahendatud oli kokkuvõttes oma paarkümmend masinat ja sel ajal algas kõrgeim määr vist 10000 rubla eest riigile kahju tekitamise eest. Väga huvitava elukäiguga inimene oli, tegi ilma ka uue vabariigi ajal.
Postitused: 699
Teemad: 26
Liitus: May 2004
Maine:
10
Bensiin? Neid tehti vist länkar saja ilma turbota diisliga kah. Hind on mehine muidugi. Kui ta nüüd euro 6 ka on nagu ma välja lugesin,siis peaks ju meile ka kõlbama?