Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
35
Mis asja te oletate ja utreerite, et tropp ees või kalts kuskile ununenud. Janka ütles tõe juba ära. Kliima- automaatika on disainitud natuke valesti ja puhubki vaikimisi jalgadele "auto" režiimis rohkem õhku kui akendele. Uuel Hiluxil sama häda. Eilse ja tänase sajuga pidi vahepeal akent vastava "programmiga" puhtaks laskma. Mis -20- ga saama hakkab, ei tea.
Postitused: 2,080
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
43
Eks mõne moodsama kliimaseadmega masinal see nii lihtne pole, aga manuaalse juhtimisega masinal ei teki talvel lühisõitudega mingit probleemi, kui kunagi jalgadele puhuma ei pane. Lumi ei sula ära ja ei aja ka niiskust üles. Elementaarne.
Postitused: 3,301
Teemad: 20
Liitus: Apr 2012
Maine:
27
ja mul väga lühikesi otsi ei ole, min 60 km ja 40 min +.
Postitused: 22
Teemad: 0
Liitus: Jul 2013
Maine:
1
Mis siis teeb kui näiteks tagumise akna veits praokile lased, äkki on salongi tuulutusklappidega jama, siis kipuvad samad sümptomid tekkima.
Postitused: 7,011
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
(18-11-2021, 19:13 PM)reigu Kirjutas: Mis siis teeb kui näiteks tagumise akna veits praokile lased, äkki on salongi tuulutusklappidega jama, siis kipuvad samad sümptomid tekkima.
See tuulutusklapivärk käis minulgi peast läbi korraks, aga kirja ei pannud, kuna ilmselt on irvakil aken ära proovitud. Meil pole ju tegemist mitte koolijütsiga vaid tehnikamehega. Pealegi ta palus läbinämmutatud asja mitte uuesti alustada...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
5
kas autole lisa müramatte ei paigaldatud.äkki pandi kere vendiavad kinni
Kas esinduses kõva (ma mõtlen kõva) häälega karjumine ei aita? Mul küll ühtki jaapanlast ei ole, aga isegi 2005. aasta prantslane suudab praeguse ilmaga aknad uduvabad hoida. Mistõttu leian, et selline udutamine uue auto puhul on rike.
Postitused: 7,011
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
99
(18-11-2021, 22:34 PM)olevtoom Kirjutas: Kas esinduses kõva (ma mõtlen kõva) häälega karjumine ei aita?
Väga hea mõte
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 84
Teemad: 0
Liitus: Oct 2015
Maine:
8
Mina ostsin HL Autoosadest korduvalt kasutatava niiskuse koguja. Pehme kattega padja sees on kassiliiva meenutavad krõbinad ja kui need muutuvad geeli suguseks massiks, tuleb padi radika peale korraks kuivama tuua. Maksis see alla kahekümne euro ja enne aknalauale panekut võib paluda proual ruudud peale maalida.