Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(21-11-2021, 18:16 PM)pannkook Kirjutas: Riga+Druzba
See on pigem mingi haige "kunstiteos"
Postament on ratta külge keevitatud, ketirattad asuvad amordi eri otste küljes jne. Ma rohkem ei viitsi otsida.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Ma nägin viimati abzurD saagi küll lapsepõlves, aga kas pildi järgi ka käivitamine välistatud pole? Kas tal starter mitte sinna ei käinud, kus ta vastu Riga esiharki on?
Postitused: 1,287
Teemad: 13
Liitus: Sep 2003
Maine:
11
Milleks mopeedile starter?
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
23-11-2021, 16:20 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-11-2021, 16:22 PM ja muutjaks oli
tõnn.)
Tavalisel mootorsael on tsentrifugaal sidur.
Kui druzbal on ka sedasorti sidur siis ilma käsistarterita käivitamine on võimatu.
Võibolla Tsäkk Norris suudaks.
Kõige toredam on see, et mootor on paigaldatud esirattale.
Kui sportlikku sõiduviisi harrastades peaks keti maha viskama siis on lend üle lenksu.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 5,355
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
Selline versioon nagu pildil, võiks 70 km. h välja joosta. Esihark on nii nõrga, et ma ise ei julgeks küll sellega kihutada. Sajakilose mehe peaks peale õnnetust küll üsna maadligi suruma ja näole ilmselt tekivad eriti värvilised maalingud. ....
Postitused: 3,028
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
57
druzba jt. idapäritolu saemootorite kasutamine sääreväristajatel/mopeedidel oli üsna tavaline enne teise-käe-plastikrollude taskukohaseks muutumist.
Saage oli, vabu raame kah. See oli poisikeste unistus eriti kuna võimsust oli saagidel ka ju rohkem kui mopeedil/sääreväristajal.
Tsentrifugaalsidur oli nõrk koht ja kulus kiiresti, kui kohapealt liikuma hakates hoogu sisse ei lükanud.
Julgen väita, et sääraseid kooslusi on toodetud eestis sadu, kuid mina olen trehvanud vaid tagaveolisi.
Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 350
Teemad: 0
Liitus: Apr 2014
Maine:
4
Uskumata?Kunda teeäärde ka koguneb,kuid tänapäevaseid.
Postitused: 254
Teemad: 23
Liitus: Dec 2002
Maine:
1
Pakun ,et lume all olev auto on algselt olnud FIAT 508c aastast 1939
Postitused: 50
Teemad: 3
Liitus: Jun 2018
Maine:
2
ei leidnud esimese hooga nende kohta infot aga siiski huvitav mida siis omanik plaanib selle kolaga peale hakata?
Teisalt kui vaadata kuidas mupo muidu iga pisikese asja peale inimestele kraesse kargab siis siin midagi ei nähta? Mitte et ma pahatahtlik oleks ja sooviksin seda vaid tean juhuseid kus on tehtud majas remonti ja killuhunnik on olnud hoovis akna all olid kohe rajakad platsis!