Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
04-06-2022, 23:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-06-2022, 23:45 PM ja muutjaks oli
Tegelane5.)
(04-06-2022, 23:26 PM)Janka Kirjutas: Tegemist rahvavaguni golvi neljanda järeltulijaga, millele tont-teab-mis-mõttega kütuse tagasivoolu liinile tehase poolt lisajahuti külge poogitud ja mis maksab uuest peast te-ei-taha-teada-millist tabuuni....
Kui hädasti Eesti oludes seda jahutit vaja on üldse kui paaki alati 10+ liitrit jätta? Seda ei tohiks ju tagasivool nii üles kütta ka palaval suvel või siiski?
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 632
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
17
Miks te "madala"temperatuurilisi alumiiniumvardaid ei kasuta alumiiniumi ja vase ja pronksi juures? Pinnad puhtaks nagu ikka jootmisel ja natukene leeki ja saab päris ilusad pidamised selle kraamiga.
Postitused: 2,697
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
(04-06-2022, 23:26 PM)Janka Kirjutas: A eks ma vaatan, mida selle liimiga teha saab. Ostsin ära täna, aga tegudeni ei jõudnud.
Eile sai niisama kummist voolikuga kinni käkerdatud see mikropragu, millest kütust lekkis. Enam ei leki.
Tegemist rahvavaguni golvi neljanda järeltulijaga, millele tont-teab-mis-mõttega kütuse tagasivoolu liinile tehase poolt lisajahuti külge poogitud ja mis maksab uuest peast te-ei-taha-teada-millist tabuuni....
Selle katkise koha võiks välja lõigata ja ühenduse teha põlve juurde.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
tagasivoolul pole ju mingit survet.milleks mängida, raha ja aega raisata liimide , hermeetikute ja jootmise peale
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Lätis maksad kui autorong on üle 3000kg.
www.lvvignette.eu
Leedus alates N1 kategooriast.
https://keliumokestis.lt
Poolas nagu sõidukale käru järgi võtad kuulud maksustamisele. Ostad piiri pealt või Szcuplickist, peale piiri7km esimene küla, (Supiküla) boksi ja sõidad.
Kui poolast välja lähed saad selle boksi samasse tagasi müüa. Allesjäänud raha kantakse tagasi.
Tšehhis ostad piiri pealt vinjetti.
Austrias ostad piiri pealt vinjetti.
Saksas algab 12tonnist maks.
Belgias ostad piiri pealt automaadist üle 3,5t masinale boksi. OBU.
Hollandis, Luxemburgis, Rootsis ja Taanis kehtib alates 12t vinjett. Osta saab
www.eurovignette.eu
Aquila captas non muscas.
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
Võimalik,et saab.Roostevaba saab ka puhta co2 keevitada,aga õmblus ei ole nii ilus.Koolis lihtsalt huvi ja pulli pärast praavisin ka tig-iga keevitada argooniseguga ja ka sai keevitada küll ja silmaga vaadates suurt vahet ei olnud.
Postitused: 846
Liitus: Apr 2006
Maine:
17
08-06-2022, 09:46 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-06-2022, 09:47 AM ja muutjaks oli
huvi5.)
Selle radika teema jätkuks, mul oli touranil sama jama, leidsin varuosadeks aparaadi ja sain sealt parema radika. See radikas on küljes neil isenditel, millel jahutusvedeliku kontuur läbib ka küttefiltrit. Ja päris tuliseks läheb see jahuti ja küte ikka. Lammarist sain ka veel ühe, aga too mulle ei sobinud, ei teagi, kus ma ta panin, äkki oligi Gulfi jagu.
Postitused: 3,290
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(09-06-2022, 08:29 AM)alfredo Kirjutas: (05-06-2022, 20:47 PM)maniakk Kirjutas: (05-06-2022, 13:40 PM)Daff Kirjutas: Lätis maksad kui autorong on üle 3000kg. www.lvvignette.eu
Leedus alates N1 kategooriast. https://keliumokestis.lt
Poolas nagu sõidukale käru järgi võtad kuulud maksustamisele. Ostad piiri pealt või Szcuplickist, peale piiri7km esimene küla, (Supiküla) boksi ja sõidad.
Kui poolast välja lähed saad selle boksi samasse tagasi müüa. Allesjäänud raha kantakse tagasi.
Üldiselt jutt õige v.a. Poola osa. Piirilt ei saa midagi ja supikülast ka mitte.boksigi pole enam, on etoll app. Seda saab teha suwalkist mööda sõites asuvas moya tanklas.tagastamise kohta andmed puuduvad, viimane kord ei teadnud üheski tanklas keegi, kuidas see käia võiks.deinstallid äpi ja raha läheb korstnasse.
Lähinädalate jooksul vaja Bialystokis käia, võibolla sõiduka ja käruga, võibolla kaubikuga, kui kuskilt leiab.
Mina lugesin ametlikult lehelt välja, et sõidukal on vaja maksu tasuda alates 3,5 tonnist, mitte kohe kui käru taha on lükatud. Pealegi, maksu alla kuuluvad vaid kaks lõiku A4 ja A2 kiirteedel, riiklikud teed on sõidetavad ilma äppideta.
https://etoll.gov.pl/en/
Ma üritan täna kätte saada ühe kolleegi kes pidevalt käib käruga läbi poola. Sõidukaga. Oma ala spets.
NB. Mujal võid eksida, poolas mitte. Kalliks läheb.
Aquila captas non muscas.